Sizinle aramızda "Kocaman" bir fark var!

Sizinle aramızda "Kocaman" bir fark var!

Trabzon deplasmanında ağır küfürlere maruz kalan otobüs camları taşlanarak kış ayında bin kilometreyi kırık camlı otobüslerle gitmek zorunda kalan Atiker Konyaspor taraftarı kendilerine bunları yapanlara misafirperver davranarak yemek ikramında bulunmuştu

Trabzon deplasmanında ağır küfürlere maruz kalan otobüs camları taşlanarak kış ayında bin kilometreyi kırık camlı otobüslerle gitmek zorunda kalan Atiker Konyaspor taraftarı kendilerine bunları yapanlara misafirperver davranarak yemek ikramında bulunmuştu. Yeşil-beyazlı taraftarlar, futbolun dostluk, kardeşlik ve barış olduğunu vurgulamıştı.

2014 2015 sezonun  26. haftasında oynanacak Atiker Konyaspor - Trabzonspor karşılaşması için Konya’ya gelen bordo-mavili taraftarlara, Nalçacılılar grubu yemek ikram etti. Rakip takım taraftarlarını misafir eden yeşil-beyazlı taraftarlar, futbolun dostluk, kardeşlik ve barış olduğunu bir kez daha vurguladı.

Trabzonspor taraftarını Konya’da misafir eden Nalçacılılar Grup Lideri İbrahim Apalı, bundan sonra Konya’ya gelecek tüm rakip takım taraftarlarına ‘Mevlana hoşgörü yemeği’ vereceklerini ve maç saatine kadar şehri gezdireceklerini ifade etti. Apalı, Futbolun bir temaşa oyunundan ibaret olduğunu, kavgayla, çirkin saldırılarla bir sonuç alınamayacağını dile getirdi.

Yenilen yemeğin ardından hatıra fotoğrafı çektiren iki takımın taraftarları, daha sonra otobüslere binerek Konya turu attı.

TRABZON’DAN ÇİRKİN HAREKETLER

Atiker Konyaspor’un Trabzonspor ile deplasmanda oynadığı karşılaşmada Trabzonsporlu taraftarların yaptıkları çirkin tezahüratlar ve Konyaspor taraftar otobüsünün camlarının kırılması büyük tepki çekti.  Atiker Konyaspor taraftarı centilmence karşılayarak tüm misafirperverliği gösterdiği Trabzon taraftarı tarafından küfürlerle karşılandı.  Maç boyunca Konya’ya ve taraftara küfürler eden Trabzonspor taraftarı çirkinliklerine dışarıda da devam etti.  Atiker Konyaspor taraftar otobüsleri Trabzon'da taşlandı

Atiker Konyaspor taraftarını taşıyan otobüslerin camları Trabzon'da kırıldı. Yeşil-beyazlı taraftarlar, yaklaşık 17 saat süren yorucu yolculukta kırık camlı otobüslerle Trabzon'a dönmek zorunda kalacak. Konyaspor taraftar otobüslerinin camlarının kırılması büyük tepki topladı.

Konyaspor'dan yapılan açıklamada "Trabzon maçı öncesinde deplasman otobüslerimizin camları stadyum içinde kırılmıştır. Olayın bizzat içinde olanları ve önlem almayanları şiddetle kınıyoruz" denildi.

FERHAT TÜRKOĞLU

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum