Sivasspor - Atiker Konyaspor saat kaçta hangi kanalda?

Sivasspor - Atiker Konyaspor saat kaçta hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final heyecanı yaşanıyor. Çeyrek finalde Sivasspor evinde Atiker Konyasporr'u ağırlıyor. Peki, Sivasspor - Atiker Konyaspor saat kaçta hangi kanalda? detaylar haberimizde...

Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final heyecanı yaşanıyor. Çeyrek finalde Sivasspor  evinde Atiker Konyaspor'u konuk ediyor. TFF 1. Lig'de liderlik yarışı veren Mesut Bakkal'ın öğrenciler Sivasspor, ligde 3 haftadır kazanıyor. Sivasspor, ligde başarılı görüntüsünü Ziraat Türkiye Kupası'nda da devam ettirmek istiyor. Sivasspor son haftaların formsuz ekibi Atiker Konyaspor'u yenerek avantaj elde etmek amacında. Ligde 4 haftadır galibiyet alamayan Atiker Konyaspor, kupada ise iyi bir grafik çiziyor. H Grubunu lider bitiren yeşil beyazlı ekip Sivasspor deplasmanından da avantajlı bir skorla dönmek istiyor.

Sivasspor - Atiker Konyaspor saat kaçta hangi kanalda?

Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma 1 Mart Çarşamba saat 18.00'da başlayacak. A Spor'dan canlı olarak ekranlara gelecek mücadeleyi fanatik.com.tr'den canlı/grafikli anlatım ile takip edebilirsiniz. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.