Sırp medyası Ayrılığı duyurdu

Sırp medyası Ayrılığı duyurdu

Konyaspor kamuoyunun gündemi teknik direktör Aleksandar Stanojevic. Yeşil-beyazlı takımdaki durumu tartışılan Sırp teknik adamın ülkesinde medya Stanojevic’in ayrılık haberini duyurdu

Konyaspor’da ardarda gelen kötü sonuçlar Sırp spor medyasının da yakın takibinde. Sırbistan medyası Partizan’ın eski teknik direktörü olan Aleksandar Stanojevic’in Konyaspor’da son 4 haftada aldığı kötü sonuçları masaya yatırdı. Sırp gazeteciler, Konyaspor’un son haftalarda aldığı sonuçların eski Partizan stratejistinin işine mal olabileceğini yazdı. Bazı Sırp gazeteciler ise Aleksandar Stanojevic’in Konyaspor’dan ayrılması halinde yeniden Partizan’a dönebileceğini iddia ediyor.

Sırp medyasına göre Aleksandar Stanojevic Konyaspor’dan kovulmanın eşiğinde. Sırp spor medyası, “Türkler Partizan'ın eski teknik direktörüne veda etmeye hazırlanıyor” şeklinde haberlere yer verdi

lalalal.jpg

KONYA MEDYASINDA ÇIKAN HABERLERE YER VERİLDİ

Sırp basınında çıkan haberlerde Türk medyasında çıkan haberlere ve görüşlere de yer verildi. Haberlerde; “Türk medyası, Konyaspor'da Sırp teknik direktör Aleksandar Stanojevic'in görevden alınabileceği yönünde spekülasyonlar yapıyor. Türkiye Süper Ligi'nde oynanan sekiz haftanın ardından Konya'nın sadece iki galibiyeti, üç beraberliği ve üç yenilgisi var. Konya yerel basınında kulüp yöneticilerinin de sonuçlardan memnun olmadığı bildiriliyor” şeklinde görüşlere de yer verildi.

fudute.jpg

RÜYA GİBİ BAŞLANAN SEZON KABUSA DÖNDÜ

Konyaspor’un sezona rüya gibi başladığı yazılan haberlerde “Konyaspor’un ilk milli maç öncesinde aldığı galibiyet ve iki beraberlik ile ligin en üst sıralarına yerleştirdi. Kötü sonuçlarla birlikte Konyaspor 14.sıraya kadar geriledi. Üst sıralarda yer almaması kulüp yöneticilerini ve taraftarı tatmin etmiyor. Türk medyasına göre, yukarıda bahsedilen kara galibiyetin ardından, Aleksandar Stanojevic'in Konyaspor, teknik direktörlüğüne getirilmesi konusunda zaten tartışmalar vardı. Milli aranın ardından iki tarafın yollarının kesinlikle ayrılacağını iddia ediyorlar. Kulübün şok terapisine ihtiyacı var, bu Stanojevic'in ayrılmasıyla gerçekleşecek ve kendisi de yeni bir kulüp arayışına girecek” ifadelerine yer verildi.

uttka.jpg

STANOJEVİC: BEN PES EDEN BİR İNSAN DEĞİLİM

Sırp teknik direktörün Konyaspor'daki geleceği konusunda durum belirsizliğini koruyor.

"Öncelikle neden devam etmemem gerektiğini bilmiyorum. Burada geçen maça göre daha iyi oynadık. Aslında iki haftalık milli aranın ardından çok daha iyi bir şekilde geri döneceğimizi söyleyebilirim" dedi Stanojevic ve ekledi: Stanojevic, "Ben pes eden bir insan değilim. Hiçbir zaman öyle biri olmadım. Bugünkü yenilgiden sonra neden pes edip ayrılacağımı bilmiyorum" diye belirtti. Aleksandar Stanojevic, bu yılın Ocak ayında Konyaspor ile bir buçuk yıllık sözleşme imzalamıştı.

İBRAHİM BÜYÜKEKEN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum