Sıkı çalışıyoruz

Sıkı çalışıyoruz

Konya Anadolu Selçukspor da yeni sezon çalışmaları devam ediyor. Yeşil beyazlılarda futbol komitesi üyesi Alper Çimen transferi büyük oranda tamamladıklarını belirtirken, 1-2 takviye daha yapılabileceğini ifade etti.

Spor Toto 2.Lig’de mücadele eden temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor’da yeni sezon çalışmaları devam ediyor. Teknik Direktör Zafer Turan gözetiminde çalışmalarını sürdüren yeşil beyazlılarda eksik veya sakat oyuncu bulunmuyor.

“1-2 TAKVİYE YAPABİLİRİZ”

Yeşil beyazlılarda Futbol Komitesi Üyesi Alper Çimen çalışmalarının iyi bir havada devam ettiğini belirterek, “Çalışmalar iyi gidiyor. Yeni sezon öncesinde sıkı çalışıyoruz. Hafta başından bu yana kadromuzda azaltmaya gittik. Denenmek için takımda olan arkadaşlarımızdan gerekli görülen dışındakilerle yollarımızı ayırdık. Kadromuz 22-23 kişi kaldı. Kampa bu kadro ile katılacağız. Orada da belki 1-2 takviye gerçekleştirebiliriz.” dedi.

“ÇOK EKSİK YOK”

Konyaspor’dan kadroya katılacak isimler olup olmadığı hakkındaki soruya ise Alper Çimen, “Beklenti içinde olduğumuz oyuncular Konyaspor ile birlikte Hollanda’ya gitti. Belki kampın ardından bir durum gelişebilir. Aksi halde dış transferde planladığımız transferleri yapacağız. Çok büyük eksikliklerimiz yok” şeklinde konuştu

“TEK SIKINTI 19 TAKIM OLMAK”

Mücadele edecekleri grup hakkında da konuşan Çimen şunları söyledi, “Grubun belirlenmesi ardından tartışmasız diğer grubu görünce sevindik. Nispeten diğer gruba göre iyi olsa da her şey sahada belli olacaktır. Kağıt üzerinde grup kolay görünse de bu pek önemli değil. Sahaya çıkıp herkes elinden geleni yapacak. Öte yandan ilk maçta Ümraniye çıkması çok güzel oldu. İlker hocamız ile hasret gidereceğiz. Grupta tek sıkıntı 19 takımın olması ve 4 takımın düşecek olması.  Bu nedenle alt sıradakiler daha hırçın olacaktır. İnşallah hayırlı bir sezon olur. ”

NİHAT ERDOĞAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.