Sergen Yalçın Volkan’ı tercih etti

Sergen Yalçın Volkan’ı tercih etti

Atiker Konyaspor’un yeni teknik direktörü Sergen Yalçın Galatasaray maçında Volkan Şen’e ilk 11’de şans verdi.

Atiker Konyaspor’un yeni teknik direktörü Sergen Yalçın  Galatasaray maçında  Volkan Şen’e ilk 11’de şans verdi.  Volkan Şen devre arasında katıldığı Konyaspor’da ilk kez bir maça 11’de başladı.  Volkan Şen uzun süre futboldan uzak kalmasına rağmen sahada iyi işlere imza attı. Tecrübeli oyuncu  Konyaspor’u öne geçirecek pozisyonu yakalamasına rağmen müsait pozisyonda topu Muslera’ya nişanladı.

ÖMER ALİ İLE YER DEĞİŞTİ

Atiker Konyaspor’un başarılı oyuncusu Ömer Ali Şahiner, Galatasaray maçında bir ilki yaşadı

Atiker Konyaspor’da bu sezon ön libero ve stoper dışında tüm mevkilerde forma giyen Ömer Ali Şahiner, Galatasaray maçında bir ilki yaşadı.  Galatasaray maçına yedekte başlayan 26 yaşındaki oyuncu, ikinci yarıda Volkan Şen’in yerine oyuna dahil oldu.

Ömer Ali Şahiner, şu ana kadar ligde geride kalan 25 maçın 24’ünde forma giyerken sadece Gençlerbirliği maçında cezası sebebiyle forma giyemedi. Başarılı oyuncu, 24 maçın 23’üne ilk 11’de başladı. Ömer Ali’nin bu sezon ligde 4, kupada da 1 golü bulunuyor.

ETO’O VE JAHOVİC AYRI OYNADI

Sergen Yalçın ile ilk resmi maçına çıkan Atiker Konyaspor’da  kadrodaki değişiklikler dikkat çekti. Volkan Şen Ömer Ali tercihi gibi Eto’o ve Jahovic de ayrı  oynadı. Maça Eto’o 11’de başlarken  ikinci yarıda Eto’nun yerine Jahovic oyuna dahil oldu. Bu ikili Mehmet Özdilek zamanında birlikte oynuyordu  

ABİDİN KURT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum