Selçukluda keyifler yerinde

Selçukluda keyifler yerinde

Selçuklu Belediyespor hentbol ve basketbol takımları haftayı galibiyetle kapattı.

HENTBOLCULAR FARK  ATTI

Hentbol 1. Liginde mücadele eden Selçuklu Belediyesi Hentbol takımı ligin 10. haftasında sahasında Ankara temsilcisi Metropolspor takımını konuk etti. Maçın başından sonuna kadar rakibine karşı üstün oynayan mavi beyazlılar mücadeleyi 35-21 kazanarak puanını 16'ya çıkardı.

Selçuklu Belediyesi ilk yarıyı 15-8 önde kapatarak soyunma odasına üstün giden taraf oldu. Mücadelenin ikinci yarısında da rakibine karşı kalesini iyi savunan ev sahibi takım aradaki farkın kapanmasına engel oldu. İyi oyununu maç sonuna kadar sürdürmeyi başaran Selçuklu Belediyesi Metropolspor kulübünü 35-21'lik skorla farklı mağlup ederek puanını 16'ya çıkardı ve zirve yarışını sürdürdü.

POTA DA ÇİFTE GALİBİYET

Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Basketbol takımları haftayı galibiyetle kapatan diğer ekipler oldu. A Takımı Ankara deplasmanında Maliye Milli Piyango takımına konuk olurken, Gelişim takımı ise sahasında Konyaspor Gelişim takımı ile karşılaştı. Selçuklu takımları Ankara da 84-71 Konya da ise 66-61 sonuçları ile haftayı kayıpsız kapattılar. Maliye Milli Piyango karşısında Barış 6, Ünlü1, İlker 4, Ferhat 17, Erhan 16, Emre 8, Can 14, Onur 8, Kağan 10 sayı ile oynadı. Sahanın en skorer ismi ise 17 sayı üreten Ferhat oldu.

KONYA DERBİSİNİ KAZANDI

Gelişim Liginde mücadele eden  Selçuklu Belediyesi Gelişim Basketbol takımı 4. haftada  Torku Konyaspor Gelişim takımını konuk etti ve mücadeleyi 66-61 kazanmayı başardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.