Selçuklu’da Ayak Tenisi Turnuvası başladı

Selçuklu’da Ayak Tenisi Turnuvası başladı

Selçuklu Belediyesi tarafından ilk kez düzenlenen ve 64 takımın online olarak kayıt yaptırdığı ödüllü ‘Ayak Tenisi Turnuvası’ Selçuklu Belediyesi Sentetik Çim Saha’da oynanan müsabakalarla başladı

Yaklaşık 300 sporcunun mücadele edeceği turnuvada müsabakalar büyük heyecana sahne oluyor. Turnuvanın açılış gününde Selçuklu Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Çakar’da müsabakaları yerinde takip etti. Turnuvada ilk üçe giren takımlar ise kupa ve madalyanın yanı sıra 10 bin 7 bin ve 5 bin tl para ödülü ile ödüllendirilecek.

PEKYATIRMACI: TÜM TAKIMLARIMIZA BAŞARILA DİLİYORUM

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “İlk kez düzenlediğimiz Ayak Tenisi Turnuvamızı FIFA standartlarına uygun olarak bu yıl yapımını tamamladığımız Selçuklu Belediyesi Sentetik Çim Sahamızda gerçekleştiriyoruz. Katılım sağlayan sporcularımıza böyle bir tesiste bu turnuvanın heyecanını yaşattığımız için mutluyuz. Katılım sağlayan tüm sporcularımıza ve takımlarımıza başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

ÇAKAR: YOĞUN İLGİ BİZLERİ ÇOK MUTLU ETTİ

Selçuklu Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Çakar, Turnuvaya gösterilen ilgiden memnun olduklarını ifade ederek, “ilk kez düzenlediğimiz organizasyonda katılımcıların göstermiş olduğu yoğun ilgi bizleri çok mutlu etti. Online olarak aldığımız kayıtlarda 64 takımımız başvuruda bulundu. Yaklaşık 300 sporcu mücadele edeceğim turnuvada tüm takımlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.