Selçuklu Süper Lig için gidiyor

Selçuklu Süper Lig için gidiyor

Hentbol 1. Ligini 3. Sırada tamamlayarak Süper Lige yükselme maçları oynayacak Selçuklu Belediyespor’da hedef Süper Lig.

Hentbol 1. Ligini 3. Sırada tamamlayarak Süper Lige yükselme maçları oynayacak Selçuklu Belediyespor’da hedef Süper Lig. Selçuklu ekibi zorlu maçların ilk yağı için bugün Ankara’ya gidecek 8 takımın katılacağı Play-Off maçlarında karşılaşmalar 2 grupta tek devreli lig usulüne göre oynanacak. Mavi-beyazlı ekip bu maçlarda yarın Eskişehir Anadolu Üniversitesi, 2. Gün Sakarya Büyükşehir Belediyespor ve son gün Amasya Taşova YİBO ile karşılaşacak.İlk ayak maçları Ankara’da oynanacak

GRUPTAN İLK İKİ ÜST TURA ÇIKACAK

Ligde 8 takımın katılacağı Play-Off maçları 2 grupta 8 takımın katılımı ile oynanacak.  Tek devreli lig usulüne göre oynanacak karşılaşmalar sonrasında gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar bir üst tura yükselecek. Kastamonu’da oynanacak 2. ayak maçları tek devreli lig usulüne göre oynanacak. Bu maçlar sonunda ilk 2 sırayı alan takımlar Süper Lig’e yükselecek.

SÜPER LİGE  KENDİ ÇOCUKLARIMIZLA  ÇIKACAĞIZ

Selçuklu Belediyespor  antrenörü Hasan Bakar ligde bir çok takımın devre arasında 400-500 bin lira yatırım yaptığını ifade ederek, “ Biz bu ligde tamamı Konyalı olan çocuklarımızla mücadele ediyoruz. Bir çok kulüp yabancı transferlerle büyük yatırım yaparak Süper Lig hedefinde oldular. Play-Off  maçlarında bu takımlara karşı mücadele edeceğiz.  Hedefimiz Süper Lige yükselmek. İlk olarak gruptan çıkarak 2. ayak maçlarına katılmak istiyoruz. Orada da ilk 2 içerisinde olup ilk hedefimiz olan Süper Lige yükselmek istiyoruz. Daha sonrasında ise Avrupa Kupalarına gitmeyi hedefliyoruz diye konuştu.

BÜYÜK DESTEK GÖRDÜK

Hasan Bakar takım olarak Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Kulüp Başkanı Selçuk Aksoy ve yönetim kurulu üyesi Abdullah Şanlı’nın büyük desteğini gördüklerini ifade etti. Bakar, “ Belediye başkanımız Uğur İbrahim Altay Kulüp Başkanımız Selçuk Aksoy ve yönetim kurulu üyemiz Abdullah Şanlı bizlere hep destek oldu. Bizlerle yakından ilgilendi.  Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay beni direk arayarak durumumuz hakkında her zaman bilgi istedi. Belediye Başkanımız  Kulüp Başkanımız ve Yöneticilerimize bu konuda minnettarız. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Onların destekleriyle buralara geldik. Yine onların destekleri ile daha da ileriye gideceğiz”dedi

FERHAT TÜRKOĞLU

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.