Selçuklu kritik maça hazırlanıyor

Selçuklu kritik maça hazırlanıyor

Türkiye Hentbol Federasyonu Erkekler Süper Lig'inin 23.hafta maçında Aziziye Belediyesi Termalspor'a konuk olacak olan Selçuklu Belediyespor Hentbol Takımı rakibine yenilmesi halinde matematiksel olarak küme düşecek.

Türkiye Hentbol Federasyonu Erkekler Süper Lig'inin 23.hafta maçında Aziziye Belediyesi Termalspor'a konuk olacak olan Selçuklu Belediyespor Hentbol Takımı rakibine yenilmesi halinde matematiksel olarak küme düşecek. Mavi-beyazlı temsilcimiz cumartesi günü deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor. Selçuklu Belediyesi rakibini yenerek ligde kalma umudunu son maçlara kadar sürdürmek istiyor.

KANIMIZIN SON DAMLASINA KADAR SAVAŞACAĞIZ

Cumartesi günü Aziziye Belediyesi Termalspor'a konuk olacak olan Selçuklu Belediyesi Hentbol Takımı antrenörü Hasan Bakar müsabaka öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Deneyimli teknik adam, " Matematiksel olarak düşmeye en yakın olan ekibimiz. Haftasonu çok önemli bir maça çıkacağız. Rakibimiz 11 yabancı ile oynuyor. Bu ligin en büyük problemlerinden birisi de bu belkide. Biz ise kendi öz kaynaklarımızla oynuyoruz. Şampiyon olduğumuz kadro ile yolumuza devam ediyoruz. Haftasonu elimizden geleni yapacağız. Berkay ile Ali'nin bir sakatlığı var. Bizimde ligdeki en büyük sıkıntımız bu. Ligdeki birçok oyuncumuz sakatlandı genç olduğu için. Hayırlısı ne ise o olsun. Haftasonu kanımızın son damlasına kadar savaşacağız" ifadelerini kullandı.

BURAK TAŞPINAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.