Selçuk Üniversitesinde imza şov

Selçuk Üniversitesinde imza şov

Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Liginde mücadele eden Torku Selçuk Üniversitesi Basketbol Kulübü, eski ve yeni oyuncularla sözleşme imzaladı

Rektörlük’te düzenlenen imza törenine Kulüp Başkanı Doç. Dr. Fikret Kanat, Menajer Yaşar Berber ve oyuncular katıldı. Oyuncuları tek tek basına tanıtan Kulüp Başkanı Doç. Dr. Fikret Kanat, Halil Üner ile imzaladıkları anlaşmadan sonra oyuncularla da anlaştıklarını belirterek, “İyi bir antrenör ve kaliteli oyuncularla yola çıkıyoruz. Oldukça başarı oyuncuları takımımıza kazandırdık. Yeni sezonda birinci lige çıkacağımıza inanıyorum. Bütün oyuncularımıza ve takımımıza başarılar diliyorum” dedi.
Daha sonra eski oyuncular Emre Boztepe, Mustafa Ünlü, Emrah Şimşek ile sözleşme yenilenirken, yeni transfer edilen Onur Aydın, Ufuk Kaçar, Ömer Ünver, İlkay Okay, Berk Üner, Cem Coşkun, Mustafa Güçyetmez ve İsmail Çevik ile de sözleşme imzalandı. Sözleşme imzalandı. Oyunculardan Ufuk Kaçar, “Ben özellikle 3 sezon aradan sonra Konya’ya döndüğüm için mutluyum. Çok büyük bir takımda oynayacağım için sevinçliyim. Bu kaliteli kadro ile birinci lige çıkacağımıza inanıyorum. Konya ve üniversitemizin hak ettiği bir şekilde takımımızı birinci lige çıkartacağız” dedi. Oyuncu Onur Aydın ise Konya’da olduğu için mutlu olduğunu belirterek, “Konya çok büyük bir şehir. Üniversitemiz de öyle. Bu büyük şehre ve üniversiteye 1’inci lig’de olan bir takım yakışır. Kaliteli kadro ile başarılı olacağımıza inanıyorum” diye konuştu.
Sarı-mavili ekip yeni sezon öncesi kongreye giderek yeni yönetimi belirlemek istiyor. Torku Selçuk Üniversitesi’nde yönetim kurulu olağanüstü genel kurul kararı aldı. 5 Eylül’de yeni başkan ve yeni yönetim seçilecek. Mevcut başkan Kürşat Turgut’un ise yineden aday olmayacağı konuşuluyor. Diğer yandan oyuncu kadrosunu oluşturmak adına da görüşmeler tüm hızıyla sürüyor.  Sarı-mavililer 8 Ekimde başlayacak lig öncesi bir an önce hazırlıklara ve transferlere başlamak istiyor. Bu sezon tek grup halinde, 20 takımın katılımı ile düzenlenecek ve 8 Ekim tarihinde başlayacak. 2011-2012 sezonunda Torku Selçuk Üniversitespor,  Akhisar Belediyespor, Başkent Gençlik, Best Balıkesir, Darüşşafaka, Final Gençlik, Gaziantep BŞB, Gelişim Koleji, Genç Telekom, İstanbul BŞB, İstanbulspor, Kepez Belediye, Maliye Milli Piyango, Optimum TED Ankara Kolejliler, Orman Gençlik, Pamukkale Üniversitesi, Pertevniyal, Tenis Eskrim Dağcılık, Uşak Belediye ve Vestel takımları ile mücadele edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.