“Şehir ekonomisine  katkı sağlayacak”

“Şehir ekonomisine katkı sağlayacak”

Perlafest Alışveriş ve Yaşam Festivali'nin açılışı Bayır Diamond Otel'de yapıldı. Festivalde 95 stand, 10 masa kurulurken, açılışa katılan Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak da “Festivalin şehrin ekonomisine katkı sunacağını düşünüyoruz” dedi

Yaklaşık 3 aydır çalışmaları devam eden ve Konya'nın en büyük yaşam festivali konumunda yer alan “Perlafest Alışveriş ve Yaşam Festivali'nin” açılışı Bayır Diamond Otel'de yapıldı. Gerek Konya'dan gerekse başka şehirlerden gelen işletmeciler festivalde toplamda 95 stand açtı. Standın yanı sırada 10 masa kuruldu. 3 gün boyunca devam edecek olan festivale ise katılımın yüksek olması bekleniyor. Festivalin açılışına Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak'ın yanı sıra; Perla Medya Yönetim Kurulu Başkanı Sami Gediz ve çok sayıda vatandaş katıldı.

SÜRPRİZ ETKİNLİK ÇILGIN İNDİRİMLER

Açılış konuşmasını yapan Perla Medya Yönetim Kurulu Başkanı Sami Gediz, yaklaşık 3- 3 buçuk aydır festival için hazırlandıklarını dile getirdi. Festivalde birbirinden renkli standların kurulduğunu söyleyen Gediz, festivalin yine aynı zamanda Konya'nın en büyük alışveriş ve yaşam festivali olduğunu da dile getirdi. 3 gün boyunca sabah 10.00'dan gecenin ilerleyen saatlerine kadar festivalin açık kalacağını ve müşterilerini bekleyeceğini aktaran Gediz, “Girişler ücretsiz olacak. Süpriz etkinlikler, çılgın indirimler vatandaşımızı bekliyor. Biz, ilginin beklenilen düzeyde olacağını umuyoruz. Katılımcılara yine sürpriz hediyelerimiz olacak” şeklinde konuştu.  

“ŞEHİR EKONOMİSİNE KATKI SAĞLAYACAK”

Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak ise açılışta şunları kaydetti: “Sami kardeşimiz ve ekibi, büyük bir özveri ile festivale hazırlanıyordu. Bu anlamlı günde onları yalnız bırakmak istemedik. 95 stand yer alacak festivalde. Ayrıca 10 da masa kurulmuş. Yani toplamda 105 farklı kategoride satış ürünleri yer alacak. Bu festivalin aynı zamanda şehrin ekonomik hayatına katkı sağlayacağını da düşünüyorum.” Konuşmaların ardından festivalin açılışı yapıldı. Konya Valisi Toprak ve beraberindekiler standları gezerek, ürünler hakkında bilgiler aldı.

HAKAN ARMUTCU

img_6618.jpgimg_6617.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.