Savunma alarmı!

Savunma alarmı!

Atiker Konyaspor’da stoper mevkiinde oynayan 6 oyuncudan 3’ünün sakat olması Aykut Kocaman’ın elini kolunu bağlarken Ali Turan’ın yanında sakatlıktan yeni çıkan Peter Filipovic’in şans bulması bekleniyor

Spor Toto Süper Lig’in 16.hafta karşılaşmasında Atiker Konyaspor evinde Kasımpaşa’yı ağırlayacak. Anadolu Kartalı’nda eksik ve cezalı oyuncularının bir hayli fazla olması teknik heyetin elini kolunu bağladı. Aykut Kocaman’ın cumartesi günü oynanacak Kasımpaşa karşılaşmasına nasıl bir ilk 11 çıkartacağı merak edilirken Aykut Kocaman’ın teknik heyeti ile yaptığı görüşmelerde ilk 11 çıkartmakta zorlandığı öğrenildi.

6 FUTBOLCU EKSİK

Cumartesi günü evinde Kasımpaşa’yı ağırlayacak Atiker Konyaspor’da sakat ve cezalı konumda bulunan 6 futbolcu İstanbul temsilcisine karşı forma giyemeyecek. Trabzonspor karşılaşmasında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Jevtovic’in yanı sıra sakatlıkları devam eden Diagne, Selim Ay, Uğur Demirok, Jens Jonsson ve Hurtado Kasımpaya’ya karşı forma giyemeyecek. Sakat ve cezalı oyuncuların fazla olması nedeniyle Moke, Filipovic, Ali Turan, Volkan Fındıklı gibi oyunculara forma şansı verilmesi bekleniyor.

FINDIKLI ÖN LİBERODA OYNAMASI BEKLENİYOR

Atiker Konyaspor’da stoper mevkiinde oynayan 6 oyuncudan; Diagne, Selim Ay ve Uğur Demirok’un sakatlığı sürüyor. Peter Filipovic ise sakatlıktan yeni çıkarken Ali Turan’ın yanında şans bulması beklenen oyuncuların başında geliyor. Kocaman’ın Volkan Fındıklı’yı ise ön liberodaki eksikliklerden dolayı bu mevkiide değerlendirmesi bekleniyor.

AHMET SÜTCÜ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum