Sarıalan’ın Kanalizasyon Hattı Yenileniyor

Sarıalan’ın Kanalizasyon Hattı Yenileniyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon idaresi Genel Müdürlüğü, Şehzadeler ilçesinde toplam 5 mahallede 15 bin 500 metre ana kanal hattını yeniliyor. Bu kapsamda yapılan işlerde, ilçen...

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon idaresi Genel Müdürlüğü, Şehzadeler ilçesinde toplam 5 mahallede 15 bin 500 metre ana kanal hattını yeniliyor. Bu kapsamda yapılan işlerde, ilçenin Sarıalan Mahallesindeki çalışmalar da başladı.

MASKİ Genel Müdürlüğü, adım adım mahallelerin altyapılarına neşter vurmaya devam ediyor. MASKİ ekipleri, Şehzadeler ilçesinin Tepecik Mahallesinde başlayan ana kanalizasyon yenileme işleminin ardından, Sarıalan Mahallesindeki çalışmalarına da başladı. Mahallenin toplam 2 bin 500 metrelik hattı MASKİ tarafından komple yenilenecek.

“Senelerdir beklediğimiz altyapı çalışması yapılıyor”

Şehzadeler ilçesi Sarıalan Mahalle Muhtarı İmran Güneş, mahallelerinde başlatılan altyapı çalışmaları nedeniyle çok heyecanlı olduklarını ifade ederek, “Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne, Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’e ve MASKİ’ye, Sarıalan Mahalle Muhtarı olarak teşekkür ediyorum. Senelerdir beklediğimiz altyapı çalışması Büyükşehir Belediye Başkanımız ve MASKİ tarafından yapılıyor. MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç’a da teşekkür ediyorum. 83 haneli mahallemize geldi ve 3 kilometrelik alanı yayan gezerek adım adım inceledi. Genel Müdürüm Yakup Koç, ‘Muhtarım sana söz veriyorum. 7’inci ayda altyapı çalışmalarını başlatacağız’ dedi ve bu sözünü de tuttu” dedi.

Mahallelerinde bulunan içme suyu deposundan da bahseden Muhtar İmran Güneş, “Su depomuzda herhangi bir sıkıntımız yok. Ekipler gelip incelemelerini de yaptı. Büyükşehir Belediyemiz olsun, MASKİ olsun her isteğimizi yerine getirdiler” diye konuştu.

“Aldığımız olumlu geri dönüşler bizlerin en büyük mutluluğu”

MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, vatandaşlardan ve mahalle muhtarlarından yapılan çalışmalarla ilgili olumlu geri dönüşler aldıklarını ve bu durumun idare olarak ne kadar doğru bir iş yaptıklarının göstergesi olduğunu belirtti. Koç, “Manisa’nın her noktasına hizmet götürüyoruz. Mahallelerimizin duyduğu ihtiyaçları sahada belirleyip, çalışma programımızı oluşturuyoruz. İl genelinde yaptığımız işler katlanarak büyümeye devam edecek. Aldığımız geri dönüşler ve Manisa’nın yıllardır var olan sorunlarını ortadan kaldırmak bizim en büyük mutluluğumuz. Çalışmalarımızın Manisa’ya hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.