Sarı Tozla Temas Eden 7 Kişi Hastanede

Sarı Tozla Temas Eden 7 Kişi Hastanede

Levent'te bulunan Kanada Başkonsolosluğu'na gelen zarfın içindeki sarı renkteki toz alarma neden oldu. Başkonsolosluk görevlilerinin açtığı zarftan çıkan tozla temas eden 7 kişi Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi.İstanbul'da..

Levent'te bulunan Kanada Başkonsolosluğu'na gelen zarfın içindeki sarı renkteki toz alarma neden oldu. Başkonsolosluk görevlilerinin açtığı zarftan çıkan tozla temas eden 7 kişi Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi.

İstanbul'da başkonsolosluklara zarf içinde gönderilen 'sarı toz' paniğe yol açtı. AFAD ekipleri, Almanya, Kanada ve Belçika Başkonsolosluklarında inceleme yaparken, zarfı açan 1 kişi ile aynı ortamda bulunan ve dolaylı olarak toza maruz kalan 7 kişi ambulansla Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Özel giysiler giydirilen ve yüzlerine maske takan konsolosluk çalışanlarının kıyafetlerini de ellerindeki torbada taşıdıkları görüldü. Özel giysili kıyafetleriyle yanlışlıkla acil servise giren görevlileri gören 'Ebola hastası' zanneden vatandaşlar panikleyerek dışarıya çıktı. Hastane görevlilerinin uyarısı üzerine ekipler A Blok'ta bulunan KBRN tedavisinin yapıldığı özel alana gitti. Konsolosluk çalışanlarının hastanedeki tetkikleri sürüyor. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.