Sarayönü'nün ilk ve tek grubu kuruldu!

Sarayönü'nün ilk ve tek grubu kuruldu!

Bölgesel Amatör Lig 7.Grup'ta Konya'yı temsil eden Sarayönü Belediyespor'u hem içerde ki hem dışarda ki maçlarına giderek destekleyen 'Yeşil Fırtına' taraftar grubu dernek açtı.

Bölgesel Amatör Lig 7.Grup'ta Konya'yı temsil eden Sarayönü Belediyespor'u hem içerde ki hem dışarda ki maçlarına giderek destekleyen 'Yeşil Fırtına' taraftar grubu dernek açtı. Yeşil Fırtına Taraftar Grubu'nun kamuoyuna yaptığı yazılı açıklama şöyle:" Saygıdeğer Hemşehrilerimiz; Bu sevdaya gönül verenlerin desteğiyle Sarayönü Yeşil Fırtına Taraftar Grubumuzu kurmuş bulunmaktayız. Grubumuz;şiddetten arındırılmış,küfür ve hakaretten uzak,sadece gençlik ve  spor faaliyetlerini üstlenen ilçemiz sınırları içerisinde kurulmuş ilçemizi ulusal alanda temsil eden,ilçemizin tanıtımına katkı sağlayan spor kulüplerine gereken taraftar desteğini sağlamak amacıyla kurulmuştur. Spor faaliyetlerinde birlik ve beraberliğin artırılması, insanların spor faaliyetlerini takip etmelerinin sağlanması, ‘’Bilinçli taraftar.şiddetsiz spor’’sloganının hayata geçirilmesi görevlerimiz arasındadır.

14483500_1120013884719230_539598062_n.jpg

Taraftarlarımızın etkinlikler düzenleyerek sosyal hayata daha fazla katılımlarının sağlanması,ilçemiz içinde ya da dışında gerçekleşecek olan ilçemiz spor kulüplerinin faaliyet göstermekte olduğu veya gelecekte faaliyet göstereceği tüm branşlardaki müsabakalara katılımın sağlanması grubumuz amaçlarındandır.Hemşehrilerimizin bu amaçlarımızı göz önünde bulundurarak Grubumuza gerekli  önemi ve gönülden desteği vereceklerinden hiç şüphemiz yok.Bütün sporsever kardeşlerimiz Grubumuza davetlidir.  Bu yola çıkarken bizden desteklerini esirgemeyen  Erdal Demirpolat, Zeki Turan, Ali Osman Arslan, Ali Güney, Özkan Sülük, Hamza Küçükkuşçu, Serkan Karaarslan ve tüm sporseverlere teşekkürü bir borç biliriz."

img-144.jpg

AHMET SÜTCÜ merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.