Sarayönü mü ? Gölyazı mı?

Sarayönü mü ? Gölyazı mı?

Sarayönü Belediyespor ile Süper Grup ikincisi Gölyazı Belediyespor arasındaki Bölgesel Amatör Lig Baraj Maçı 1 Haziran Cumartesi günü oynanacak.

Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek son takımı baraj maçı belirleyecek. Akşehirspor’un 3. Lige çıkamaması nedeniyle Karapınar Belediyespor küme düştü. Grubu Lider Akşehirspor’un ardından 6. sırada tamamlayan Sarayönü Belediyespor ligde kalmak için Süper Grup 2.si Gölyazı Belediyespor ile baraj maçı oynayacak. Maçı kazanacak takım önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Lig'de mücadele verecek.

MAÇ KAMPÜSTE OYNANACAK

Bölgesel Amatör Lig baraj maçında Sarayönü Belediyespor ile Gölyazı Belediyespor karşı karşıya gelecek. Maç 1 Haziran Cumartesi günü oynanacak. Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadı'nda oynanacak mücadelenin başlama saati 15.00

SARAYÖNÜ 9. SEZONU TAMAMLADI

Gölyazı Belediyespor’un Baraj maçındaki Sarayönü Belediyespor Bölgesel Amatör Lig uygulamaya geçtiğinden beri bu ligde Konya’yı temsil ediyor. Bu yıl 9 sezonunu geride bırakan yeşil-siyahlı ekip bu unvanını devam ettirmek için baraj maçını kazanmak istiyor.

GÖLYAZI İLKİ BAŞARMAK İSTİYOR

Amatör Küme Süper Grupta Şampiyonluğu son anda kaçıran Gölyazı Belediyespor tarihinde ilk kez Bölgesel Amatör Ligde mücadele etme şansını yakaladı. Cihanbeyli ekibi yakaladığı bu şansı en iyi şekilde değerlendirmek istiyor. Gölyazı Belediyespor Sarayönü Belediyespor’u yendiği takdirde adını Bölgesel Amatör Lige yazdırarak kulüp tarihine bir başarı daha eklemiş olacak.

KARAPINAR DÜŞTÜ EREĞLİ GELDİ

Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Karapınar Belediyespor Akşehirspor’un 3. Lige yükselme şansını yitirmesiyle birlikte küme düştü. Akşehir temsilcisi 3. lige yükselmiş olsaydı Yeşil-siyahlı ekip baraj maçı oynayacaktı ve kümede kalma şansı devam edecekti. Ancak Akşehir 3. lige çıkamadı ve Karapınar Belediyespor küme düştü. Yeni sezonda Bölgesel Amatör Ligde Akşehirspor Ereğlispor ve Sarayönü-Gölyazı maçının galibi mücadele edecek.

FERHAT TÜRKOĞLU

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.