Şanssızlığı kıracağız

Şanssızlığı kıracağız

Akşehirspor teknik direktörü İsmet Karababa, “Geçmişte biz 10 senede 9 takım çıkardık son 10 yılda ise 1 tane takımı 3.Lig'e çıkartamadık. Konya futbolu adına biraz şanssızlığımız var. Bunu bu sene kıracağız” dedi

Geçtiğimiz gün play-off mücadelesinde Şehit Muharrem Samur Sahası'nda karşı karşıya geldiği Selçukspor'u normal süresi 1-1 biten maçta uzatmalarda 3-1 mağlup ederek Bölgesel Amatör Lig'de tutunmayı başaran Akşehirspor, yeni sezonun çalışmalarına önümüzdeki günlerde başlayacak. Kırmızı-beyazlılar, yeni sezonda gözünü Spor Toto 3.Lig'e dikti. Akşehirspor, genç, dinamik ve Konyalı futbolcuların ağırlıklı olacağı bir takım oluşturacak.

3.LİG'DE TAKIMIMIZ OLMALI

Yeni sezon ile ilgili düşüncelerini açıklayan Akşehirspor teknik direktörü İsmet Karaba, Konya futbolundaki şanssızlığın bu sene kırılması gerektiğini belirtti. Karababa, Bölgesel Amatör Lig'de Konya'yı temsil edecek 3 takımdan birinin mutlaka  Spor Toto 3.Lig'e çıkması gerektiğini açıkladı.

BEKLENTİLERİN BİLİNCİNDEYİZ

“Akşehirspor'u layık olduğu yer olan Spor Toto 3.Lig'e çıkarmak için çalışmalara başlayacağız” diyen İsmet Karababa, “Bizi biz yapan Konyalı sporseverlerin, antrenörlerin ve futbolcuların bizlerden beklentilerinin bilincindeyiz. Kendi çocuklarımız ile kendi değerlerimizle bir araya gelerek başarıyı yakalamak istiyoruz. Bunu kendi çocuklarımız ile başaracağız” dedi.

10 YILDA 1 TAKIM ÇIKARTAMADIK

Konya futbolunun üzerinde bir şanssızlığın olduğunu ifade eden Karababa, “Geçmişte biz 10 senede 9 takım çıkardık son 10 yılda ise 1 tane takımı Spor Toto 3.Lig'e çıkartamadık.Konya futbolu adına biraz şanssızlığımız var. Bunu kırmamız gerekiyor. Ereğlispor, Sarayönü Belediyespor ya da Akşehirspor farketmez. 3 takımdan biri Spor Toto 3.Lig'e çıkmalı. Birinin mutlaka bu başarıyı yakalamamız lazım. Konya futbolunun eksikliği olan Spor Toto 3.Lig takımını oluşturmalıyız” şeklinde görüş belirtti.

YETENEKYİ FUTBOLCULAR VAR

Konya'da yetenekli futbolcuların olduğunu kaydeden Karababa, “Konya'nın yetenekli futbolcuları var. Sadece bu çocuklara verilmesi gereken 1 şans ve güven var. Bu şans ve güveni biz vereceğiz. Böyle bir futbolcu grubu oluşturacağız. Kendi geleceğimizi kendimiz oluşturacağız. Deneyimli oyuncularla bu ligde bir başarıya ulaşamazsınız. Futbolcu idealist olacak. Geleceği görecek. Aktif olacak. Yetenekleri mutlaka olacak. Hem kendini gösterecek hemde bu takımı bir üst lige taşımak için mücadele edecek.Akşehirspor'da hedefin Spor Toto 3.Lig olmasaydı sezonun bitimine 2-3 maç kala bu takımın başına gelmezdim.  Hedefi ve düşünceyi Ender başkanda gördüm. Belediye Başkanı da destek verdi.Bazı sıkıntıları gidererek hedefe yürüyeceğimizi karşılıklı olarak istişare ettik” sözlerini kullandı.

FERHAT TÜRKOĞLU

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.