"Sandık başına gitmeyen kimse kalmasın"

"Sandık başına gitmeyen kimse kalmasın"

AK Parti Konya Milletvekili Adayı Muhammet Uğur Kaleli ve AK Parti Meram İlçe Teşkilatı seçim çalışmaları kapsamında mahallelere ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Konya Milletvekili Adayı Uğur Kaleli, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, AK Parti Meram İlçe Başkanı İbrahim Özen ve partililer ilk olarak Yeşiltekke Mahallesi’nde düzenlenen şenliğe katıldı. Daha sonra Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, AK Parti Meram İlçe Başkanı İbrahim Özen ve partililer İkipınar Mahallesi’ndeki şenliğe katılarak Yeşildere Mahallesi’ne geçti. Yeşildere Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen AK Partili heyet, burada vatandaşların sorunlarını dinleyerek yaklaşan genel seçimler öncesinde destek istedi.

Seçim çalışmaları esnasında konuşan Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “Büyükşehir Yasası ile belediyemize mahalle olarak bağlanan 28 köy ve beldemizde geleneksel olarak kutlanan yayla şenlikleri var. Bugün iki köyümüzün şenliğine iştirak ettik. Seçim çalışmaları kapsamında da ilçe teşkilatımızla birlikte ziyaretlerimiz devam ediyor. Halkımızda büyük bir teveccüh ve memnuniyet var. Özellikle belediye çalışmalarımız noktasında yol, asfaltlama, parke bordür çalışması, çevre düzenlemesi gibi alanlardaki faaliyetlerimiz dolayısıyla vatandaşlarımız memnuniyet içerisinde” dedi.

Başkan Toru, seçimlerin önemine değindi. Toru, “Sandık başına gitmeyen kimse kalmasın. Çocuklarımızın, gençlerimizin, ülkemizin, milletimizin geleceği için bu seçim çok önemli. Bu seçim sadece Türkiye’nin seçimi değil, Kafkasların, Balkanların, Orta Doğu’nun, Avrupa’daki Müslümanların seçimi aynı zamanda tüm İslam aleminin seçimi. İnşallah bunun idrakine vararak ümmet bilinciyle tüm hemşerilerimizin seçime bu bilinçle gideceğine inanıyorum” diye konuştu.

AK Parti Meram İlçe Başkanı İbrahim Özen ise, “Ahmet Davutoğlu’nun Konyamızdan milletvekili olması, Konya’dan bir başbakanın çıkması, Konya’nın evladının ülke yönetiminde bulunması hemşehrilerimizi heyecanlandırıyor. Herkes büyük bir teveccühle ona sahip çıkmaya çalışıyor. Bu dönemde Konyalıların yapması gerekeninin bu olduğunu düşünüyorum. Bu seçimde tüm Konyalıların parti gözetmeksizin Başbakanımız, Konyamızın evladı, Bilge Adam Ahmet Davutoğlu’na sahip çıkması gerektiğini düşünüyorum. Bunu da sahada görüyoruz ve halkımıza teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.