Samsung telefonu yine patladı

Samsung telefonu yine patladı

Alanya'da oturan 24 yaşındaki Ece Gülbahçe, konuştuğu sırada cep telefonunun patlayarak alev alması sonucu el ve yüzünden yaralandı.

Son dönemlerde sıkça duymaya başladığımız cep telefonu patlama vakalarına bir yenisi daha eklendi. Alanya'nın Saray Mahallesi'nde bugün saat 08.00 sıralarında meydana gelen olayda, Kızlarpınarı Caddesi'ndeki çalıştığı özel hastaneye giden Ece Gülbahçe'nin, işyerinin önüne geldiği sırada telefonu çaldı.

KULAĞINDA PATLADI, YARALANDI

Telefonu açarak konuşmaya başlayan Gülbahçe'nin, 1 yıl önce aldığı cep telefonunun bataryası aniden patladı. Cep telefonunun alev alması sonucu yüzünden, kulağından, boynundan ve elinden yaralanan Gülbahçe'ye ilk müdahale çalıştığı hastanede yapıldı

"ÜRETİCİ FİRMADAN ŞİKAYETÇİYİM"

Tedavinin ardından Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Saray Polis Merkezi'ne giderek telefon üreticisi firma hakkında şikayetçi olan Gülbahçe, "Telefonumu alalı daha 1 yıl oldu. Faturalı ve orijinal bir telefon nasıl bu hale gelebilir? Üretici firmadan şikayetçiyim" dedi.

DAHA ÖNCE DE GALAXY S4 PATLAMIŞTI

Daha önce de, İstanbul'da bir kişinin evinde Samsung Galaxy S4 aşırı ısınmadan ötürü patlamıştı. Samsung Galaxy S4'ün en çok şikayet edilen problemlerinden bir tanesi de ısınma sorunu. Özellikle yazın sıcak günlerinde cihazların ateş topuna döndüğü kaydediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.