S Ü. Huğlu MYO’ da söyleşi ve makine programı

S Ü. Huğlu MYO’ da söyleşi ve makine programı

Selçuk Üniversitesi Huğlu Meslek Yüksekokulu’nda ‘Hayatın Her Alanında Yüzey İşlem’ Söyleşisi ve Makine Hibe Programı gerçekleştirildi.

Selçuk Üniversitesi Huğlu Meslek Yüksekokulu’nda ‘Hayatın Her Alanında Yüzey İşlem’ Söyleşisi ve Makine Hibe Programı gerçekleştirildi.

Türkiye’nin en büyük yüzey işlem kuruluşlarından biri olan Kromaş-Rösler Türkiye’nin Genel Müdürü Dr. Tayfun Sığırtmaç ve Sarf Malzeme Grup Müdürü Hanım Kırcalı’nın konuşmacı olarak katıldığı söyleşiye makine ve silah sanayi teknikerliği programı öğrencileriile bölgedeki işletme temsilcileri büyük ilgi gösterdi. İlk olarak hayatın içerisinde yüzey işlem uygulamalarının konuşulduğu söyleşide daha sonra savunma ve silah endüstrisindeki yüzey işlem uygulamaları ile ilgili katılımcılara bilgi verildi.

Bu etkinlikle birlikte Kromaş-Rösler tarafından yüksekokula bir de vibrasyonlu yüzey işlem makinesi hibe edildi. Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Erkan Akgöz yaptığı konuşmada ‘Ülkemizde nitelikli personel ihtiyacının daha da arttığı bu dönemde öğrencilerimizin daha iyi hale gelmesi için böyle özel bir makineyi hediye eden ve bugün bu müthiş söyleşide tecrübelerini öğrencilerimize aktaran konuşmacılarımıza, Kromaş-Rösler Ailesine ve bu etkinliğe vesile olan Demirci Kimya’ya şükranlarımızı sunuyoruz.’ dedi. Okula katkılarından dolayı Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Erkan Akgöz tarafından konuşmacılara Beyşehir’i anlatan birer tablo hediye edildi.

Ayrıca Yüksekokul Öğrenci Konseyi Başkanlığı tarafından eğitim hayatlarına katkılarından dolayı Kromaş-Rösler yetkililerine çiçek takdim edildi.

Söyleşi sonrası katılımcılara Kromaş-Rösler tarafından çeşitli hediyelerin verildiği etkinlik atölye gezisi ile sona erdi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.