Rize harekatı

Rize harekatı

Torku Konyaspor'da, Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarının Konya bölümü bugün tamamlanacak ve takım Rize’ye hareket edecek.

Torku Konyaspor'da, Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarının Konya bölümü bugün tamamlanacak ve takım Rize’ye hareket edecek. Pazar günü, kendisi gibi ligde kalma ümitlerini son 5 haftaya taşıyan Çaykur Rizespor ile zor bir maça çıkacak olan Torku Konyaspor’da hazırlıklar dün de tek antrenmanla devam etti. Çarşamba günü öğleden sonra yapılması gereken antrenmanın ardından, dün basın ve taraftarlara kapalı olarak taktik ağırlıklı bir çalışma yapan Kartallar, bugün ise, sabah saat 10.30’da taktik çalışması gerçekleştirecekler ve Konya’daki hazırlıkları tamamlayacaklar.

Torku Konyaspor’da, Rize yolculuğu ise, öğleden sonra başlayacak. Karayoluyla Ankara’ya, oradan da uçakla Trabzon’a uçacak olan Kartallar, Rize’ye geçerek kampa girecekler. Yeşili-beyazlı takımda, Rize maçı öncesi son çalışma Cumartesi günü orada yapılacak ve futbolcular dinlenmeye çekilecek.

Sarı kart cezalısı Hasan Kabze dışında eksik futbolcusu bulunmayan Torku Konyaspor’da planlar puan üzerine yapıldı. Takımda moral motivasyonu üst düzeyde. Kartallar, Rize deplasmanından 1 puanla dönmeleri halinde puanlarını 35’e çıkartarak biraz daha rahatlayacaklar.

Torku Konyaspor’un ligdeki kaderini, iç sahada oynayacağı Akhisar Belediye Gençlik ve Kayserispor maçları  çözecek. Bu iki maçta alınacak 6 puan, baraj yükselmemesi halinde Torku Konyaspor’un ligde kalmasına yetecek. Akhisar ve Kayserispor maçlarının önemi nedeniyle taraftarların kalan haftalarda oynanacak tüm maçlarda daha dikkatli davranmaları, kötü tezahürat yapmayarak her iki maçta da takımın yanında yer almaları istendi.   
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.