Ram  Fiyatları

Ram Fiyatları

Ram Fiyatları

 

Gelişen teknoloji dünyası yıllar bazlı hem ürünlerin hem de ürünler bazlı içeriklerinin değişmesine ve gelişmesine sebep olmuştur. Özellikle bilgisayarlar parçalar bazlı gelişimde büyük gelişme kat etmiş ve içerikler için ekstra özelliklere sahip ekran kartları,  ram  fiyatları ve işlemci bazlı temek özellikler de büyük yol kat edilmiştir.

Ram ve Bilgisayar Hızları

Bilgisayarda yapılan işlemler için genellikle işlemciden sonra hız için önemli rol oynayan ram  fiyatları özellikle oyun alt yapılarında kasma ve donma sorunlarının önüne geçilmesi ve çözünürlük bazlı daha kaliteli içeriklerin desteklenmesi adına önemli rol oynamaktadır. Genellikle gb olarak karşımıza çıkan bu parça son yıllarda büyük mühendislik ve mimarlık işlerinde daha büyük kapasiteye sahip terabyte olarak ta karşımıza çıkabilmektedir.

Bilgisayarınızı Birer Oyun Makinesine Dönüştürün

Hız için her ne kadar başrol için yer alsa da oyun desteklemelerin de bir diğer rolü de ekran kart oynamaktadır. Burada önemli olan 2 parça için de hem boyutları yani gb bazlı 1, 2, 3 veya 4 şeklinde hem de içerik bazlı marka kalitesidir. Örneğin bazı markalar da 2 gb için aldığınız verimi, bazı markalarda 4 gb ta bile alamayabilirsiniz. Bu hem işletim sisteminizin uyumluluğu hem de alınan markanın kalitesine bağlı değişkenlik gösterebilmektedir.

Marka ve İçeriğe Nasıl Karar Verebilirim?

Teknoloji ve ürün mağazalarında uzun bir süre yapacağınız ürün araştırmaları sonucu gittiğinizde istediğiniz ürün içeriğini temin edemeyebilir ve sipariş üzerine istekler doğrultusunda belirli bir süre bekleyerek ürün içeriğine ulaşabilirsiniz. Bunun yerine en kaliteli içeriklere sahip ve fiyat içeriği olarak ta uygun fiyat içeriğine sahip  sitesini ziyaret ederek hem bu 2 parça hem de bilgisayar için aklınıza gelebilecek tüm içeriklere ulaşabilir, sıfırdan bir bilgisayar satın aldığınızdaki fiyatlar ile toplayarak erişebileceğiniz fiyatları kıyaslayabilirsiniz. Yüksek çözünürlükleri destekleyen ekran kartları ve cihazınızı piyasada desteklemeyeceği oyun kalmayacak şekilde bir oyun makinesine dönüştürebilir ve bunu piyasadakinin çok daha altında bir fiyata ve istediğiniz markalardan oluşturacak şekilde yapabilir, ayrıca hızlı kargo teslimatı ile işlem uygulatabilirsiniz.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.