Questra World Türk piyasasının yüksek gelirli yatırımlarını fethediyor

Questra World Türk piyasasının yüksek gelirli yatırımlarını fethediyor

İspanya merkezli yatırım firması olan Questra World, internetten para kazanmak isteyen kişilere yeni bir kazanç kapısı aralanıyor.

İspanya merkezli yatırım firması olan Questra World, internetten para kazanmak isteyen kişilere yeni bir kazanç kapısı aralanıyor.

Başlangıçta kamuoyunda bulunan şirketlere yardım amaçlı kurulan ve bu şirketlere finans desteği sağlayan Questra World, bu alanda verdiği uzun hizmetleri zaman içinde çeşitlendirerek uzmanlaşmış kadrosu ile yoluna devam ediyor.

2-017.jpg3-018.jpg

2009 yılında İspanya merkezli olarak kurulan şirket, Madrid ve diğer çevre şehirlerde ofisleri ile çalışmalarına 100'den fazla çalışan ile devam ediyor. Avrupa’da 28 ülkede faaliyet gösteriyor.

Questra World Holding tarafından düzenlenen yatırım planları sayesinde 1 ay gibi bir sürenin ardından %6’ya varan kar oranını elde etmek mümkün olabiliyor.

Şirkete yatırım yapmak ve aylık düzenli olarak kar etmek isteyenler kendi bütçelerine göre işinde uzman analistler ve menajerler tarafından ayarlanmış paketlerden birini seçerek kazanmaya başlayabiliyor.

Questra Holding, bireysel ve kurumsal yatırımcılar için birkaç farklı yatırım paketi seçeneği sunuyor. Bütçe ve kazanmak istenilen zaman aralığına göre tercih edebilen bu paketlerde, kısa ve uzun vadeli kazançlar bulunuyor.

 

Yatırımcılara çeşitli özelliklerde 10 farklı paket sunuluyor. Bu paketlerin yatırım miktarı ve kazanç miktarı da seviyesine göre değişiyor.

 

Kısa bir zaman önce Türkiye’de faaliyet göstermeye başlayan şirket, yatırımcılara piyasanın büyük bir potansiyeli olduğunu gösterdi.

 

şirketinin Türkiye'de hızlı büyüme nedenlerinden biri şirketin hızla gelişmesi, sisteme ilgi duyan yatırımcıları ayrıntılı bir şekilde teşvik eden sistemin hazırlanması ve ayrıca pratikte ürünlerinin güvenilirliğini teyit etmesi olarak öne çıkıyor.

Bu ülkede sunulan diğer yatırım ürünlerinden farklı olarak, AGAM yatırımları istikrarlı yüksek gelir ve diğer birçok avantajı beraberinde getiriyor.

2016 sonunda mevduat sahipleri için aldıkları temettü çok kolaylaştırıldı. Fon, kendi ödeme kartlarını yayımladı ve şimdi dünyanın herhangi bir yerindeki ATM'lerden, gelirler hemen nakit olarak alınabiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
42 Yorum