Pursaklar'da Okul Kantinleri Denetlendi

Pursaklar'da Okul Kantinleri Denetlendi

Ankara Pursaklar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla okul kantinlerini mercek altına aldı. İlçedeki çok sayıda okulun kantinlerini denetleyen ekipler yapılan denetimlerde tespit edilen olumsuzlukların...

Ankara Pursaklar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla okul kantinlerini mercek altına aldı. İlçedeki çok sayıda okulun kantinlerini denetleyen ekipler yapılan denetimlerde tespit edilen olumsuzlukların giderilmesi konusunda uyarılarda bulundu.

    Yapılan kontrollerde özellikle ürünlerin son kullanım tarihleri, iş yeri açma ruhsatı, lavabo ve tezgâhların temizliği, çalışma ruhsatı, vergi levhası ve diğer gerekli olan belgeleri inceledi.

    Konuyla ilgili değerlendirme yapan Belediye Başkanı Selçuk Çetin şunları söyledi: "İlçemizde insan sağlığını doğrudan etkileyebilecek iş ve üretim yerlerinde denetimlerimiz düzenli bir şekilde gıda mühendislerimiz ve zabıta ekiplerimiz tarafından yapılıyor. 2014-2015 eğitim öğretim yılının başlamasıyla okul kantinlerinin gerekli denetimleri ekiplerimizce yapılıyor. Herhangi bir aksaklıkla karşılaşmamak için tespit edilen eksikler konusunda ilgili ve yetkili kişiler uyarılıyor."

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.