Polis Eşi: Eşim Haram Yemedi, Arkasındayım

Polis Eşi: Eşim Haram Yemedi, Arkasındayım

Yolsuzluk soruşturmasında görev alan polislere yönelik operasyonda gözaltına alınanlardan Cihan Kasak’ın eşi Özlem Kasak, eşinin eşyalarını vermek için gittiği Vatan Caddesi’ndeki emniyet binasına alınmadığını söyledi. Kasak, eşinin...

Yolsuzluk soruşturmasında görev alan polislere yönelik operasyonda gözaltına alınanlardan Cihan Kasak’ın eşi Özlem Kasak, eşinin eşyalarını vermek için gittiği Vatan Caddesi’ndeki emniyet binasına alınmadığını söyledi. Kasak, eşinin haram yemediğini belirterek, sonuna kadar arkasında olacağını söyledi.

Gözaltına alınan polisler gruplar halinde İstanbul Adliyesi’ne getiriliyor. Adliye önünde ise polis yakınlarının bekleyişi sürüyor. Polis eşlerinden Özlem Kasak söz konusu operasyonun hukuksuz olduğunu belirterek şunları söyledi: “Buranın adaletine inanmıyorum. Öbür tarafında adaleti var. Haram lokma yemedi. Yedirmedi de. Adım gibi eminim. Kendisi sabahın altısında gülerek gitti. Gerçekten haksız değil. Sonuna kadar arkasındayım. Bana bu huzuru yaşattığı için teşekkür ediyorum. Hukuksuzluğun alası var bu operasyonda. Eşimle görüşemedim. Eşyaları vardı. Vatan emniyetten kapıdan içeri bile sokmadılar.”

Gözaltına alınan komiser yardımcısı Hüseyin Korkmaz’ın babası Mustafa Korkmaz ise “Bu bizim için şereftir. Bizim evlatlarımız vatana millete hizmet için okudular. Vatan görev aşkıyla bu görevi ifa ettiler. Elhamdülillah haram yemediler. Bundan üzüntü duymuyoruz. Bunlar geçecek inşallah.” dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.