Pierre Cardin Eşarp Modelleri Marka Eşarplarda

Pierre Cardin Eşarp Modelleri Marka Eşarplarda

Eşarp modelleri, tesettür giyiminin en temel noktasını oluşturur. Hem tesettürün ruhunu yansıtmak hem de şık olmak için eşarp seçiminizi doğru bir biçimde yapmanız gerekir.

Eşarp modelleri, tesettür giyiminin en temel noktasını oluşturur. Hem tesettürün ruhunu yansıtmak hem de şık olmak için eşarp seçiminizi doğru bir biçimde yapmanız gerekir. Günlük yaşamda, sokak stilinde, ofiste, toplantılarda, ev gezmelerinde, özel gecelerde, davet ve düğün gibi organizasyonlarda yani farklı ortamlarda farklı kombinlerle farklı eşarp modellerini tercih etmelisiniz. Markaeşarplar.com internet sitesinde Pierre Cardin eşarp ve şalları inceleyebilirsiniz. Eşarp fiyatları için internet sitemizi ziyaret etmelisiniz.

Kıyafetlerle Eşarp Modelleri Nasıl Kombinlenir?

Malum ilkbahar yavaş yavaş yaklaşırken trençkotları gardroplardan çıkarmanın vakti geldi. Bahar mevsimlerinde cankurtaran görevi üstlenen trençkotları tivil eşarp modelleri ile tamamlayabilirsiniz. Özellikle ipek trençkot modelleri ile tivil eşarplar muhteşem bir uyum sergiliyor. Düz renkli bir trençkot ile asimetrik ya da geometrik desenli bir eşarp size ultra modern ve hoş bir dokunuş ekler. Trençkotlar ile kesinlikle kullanılmaması gereken eşarp ise saten eşarplardır.

Günlük giyim stilinde , koton eşarp modelleri ve tivil eşarp modelleri tercih edilmelidir. Saten eşarplar, görünümleri gereği oldukça abartılı ve lüks olduğu için sokak stilinde yer verilmemesi gerekir. Saten eşarp modelleri, özel geceler ve davetlerde abiye kıyafetler ile kullanılmalıdır.

kullanımında temel bir kuralı hiçbir zaman unutmamalısınız. Düz renk ve detaysız, sade çizgilere sahip bir kıyafet giymeyi tercih ediyorsanız diagonal desenli, geometrik desenli, etnik ya da tribal desenli, floral desenli bir eşarp ile kombini tamamlayabilirsiniz. Fakat ışıltılı, bol detaylı, taşlı ya da işlemeli bir kıyafetiniz varsa bu durumda mutlaka düz renk ve gösterişsiz bir eşarp kullanmanız gerekir.

Eşarp takarken kıyafetiniz ile renk uyumunun olmasına dikkat etmelisiniz. Seçkin ve gösterişli bir görünüm tercih ediyorsanız gold tonlamalarına sahip eşarp modelleri ile siyah ve düz, uzun bir elbiseyi birlikte kullanabilirsiniz. Bu kombini metalik gümüş tonlamaları olan ya da antrasit rengi bir eşarpla da yapabilirsiniz. Krem rengi bir elbise ile kırmızı eşarp birbirine çok yakışacaktır. Pudra pembesi ile uçuk turkuaz rengi birbirine çok yakışan renk gruplarından biridir. Pudra pembesi bir tunik gömlek ile uçuk turkuaz rengi bir pantolonu birlikte kullanabilirsiniz. Yine pudra pembesi ipek bir eşarp ile sokak stilinde harikalar yaratabilirsiniz.

 

Marka Eşarplar ile birbirinden şık Eşarp Modelleri için sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.