Özgüven Ereğlispor Taraftar Derneğini ziyaret etti

Özgüven Ereğlispor Taraftar Derneğini ziyaret etti

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven Ereğlispor Taraftar Derneğini ziyaret etti.

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven Ereğlispor Taraftar Derneğini ziyaret etti. Dernek Başkanı Ramazan Aktaş ve üyeler tarafından karşılanan Başkan Özgüven, Ereğlispor’u daha iyi yerlere taşımak için mücadele ettiklerini ve mücadelelerinde taraftarının da rolünün de çok önemli olduğunu söyledi.

Dernek binasının hayırlı olmasını dileyen Başkan Özgüven, “Ereğlisporun fedakar taraftarını bir çatı altında toplayan ve takımın en büyük destekleyicisi ve motivasyon kaynağı olan sizleri kutluyorum. Özellikle “Çılgınlar Grubu” ile büyük ses getiren ve deplasman maçlarında dahi takımını yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Ereğlispor’u hak ettiği yerlere taşımak hedefindeyiz. Bu hedefe elbette tek başımıza ulaşamayız. Sizlerin bu hedefe ulaşmamızda büyük rolünüz olacak. Bu şehrin kenetlenmesi lazım. Birlikte aşamayacağımız engel yoktur. En büyük hedefimiz ise Ereğlispor’un kadrosunda Ereğlili gençleri görmektir. Sağlam bir altyapı ile bu hedefe ulaşmamız gerekiyor. Ben verdiğiniz desteğin yanında takıma ve şehre sahip çıkmanızdan onur duyuyorum. Sizleri kutluyorum” diye konuştu.

Ereğlispor Taraftar Derneği (ESTARDER) Başkanı Ramazan Aktaş ise ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirtti ve Başkan Özgüven’e Ereğlispor atkısı ve plaket takdim etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.