Özgökçen Konyaspor taraftarına 'barış çubuğu' uzattı

Özgökçen Konyaspor taraftarına 'barış çubuğu' uzattı

Tümosan Konyaspor’da taraftar ile arasında soğuk rüzgarlar esen başkan Fatih Özgökçen bilet fiyatlarına yapılan indirimin ardından taraftarlarla bir araya gelmek istediğini belirtti.

Tümosan Konyaspor’da taraftar ile arasında soğuk rüzgarlar esen başkan Fatih Özgökçen bilet fiyatlarına yapılan indirimin ardından taraftarlarla bir araya gelmek istediğini belirtti. Yeşil-beyazlı taraftarlar haftalardır Özgekçen’in istifasını istiyordu.

whatsapp-image-2023-10-31-at-15-00-07.jpg

Başkan Fatih Özgökçen ise geçtiğimiz hafta yaptığı toplanıtda taraftarlar için sert ifadeler kullanmıştı. Tüm bu yaşananların ardından Özgökçen, Karagümrük maçı öncesi 50 Konyaspor taraftarı ile bir araya gelmek istediğini duyurdu.

whatsapp-image-2023-11-02-at-11-26-51-removebg-preview.png

Fatih Özgökçen'in barış çubuğu

Başkan Fatih Özgökçen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile hafta sonu taraftarla bir araya geleceğini açıkladı.

Fatih Gözgökçen kendi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Yeşil-beyaz asırlık sevdamızı yüreğinde taşıyan Konyaspor’umuzun fedakar taraftarları ile bu hafta sonu bir araya gelip, hasbihâl etmek istiyorum. Bu özel buluşmada bizimle olmak isteyen 50 taraftarımızın, bu gönderinin altına “katılmak istiyorum” yazmaları yeterli. Sizlerle bir araya gelerek Konyaspor’umuzu konuşmak için sabırsızlanıyorum.” ifadelerini kullandı.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum