Özgökçen: 1922 Konyaspor satılacak

Özgökçen: 1922 Konyaspor satılacak

TÜMOSAN Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, düzenlenen basın toplantısında müşteri çıkması halinde 1922 Konyapor’un satılacağını açıkladı

TÜMOSAN Konyaspor Fatih Özgökçen ve yönetim kurulu üyeleri yeni sezon öncesi Bayık Diamon Otel’de basın mensupları ile bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundu. Uzun yıllardır şehrin ikinci ve Konyaspor’un da pilot takımı olan 1922 Konyaspor’a ilişkin yöneltilen bir soru üzerine kulüp başkanı Fatih Özgökçen, takıma müşteri arandığını açıkladı. Özgekçen, müşteri olması halinde “1922 Konyaspor’u satacağız” dedi.

ALTYAPIDAN ÖNEMLİ FUTBOLCULAR ÇIKARMIŞTI

Daha önce farklı isimlerle Konyaspor’dan bağımsız bir şekilde profesyonel liglerde yer alan ve daha sonra yine isim değişikliği ile beraber Konyaspor pilot takımı haline getirilen 1922 Konyaspor, geride kalan son 3 sezonu son sıralarda tamamlamıştı.

Bu sezon 3. Lig 3. Grup’ta yer alan 1922 Konyaspor, Eylül ayında başlayacak sezonun ilk karşılaşmasında deplasmanda Büyükçekmece Tepecikspor’a konuk olacak. 1922 Konyaspor’un başında ise 10 Ağustos 2023’te TÜMOSAN Konyaspor’la 1 yıllık Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu sözleşmesi imzalayan Hakan Ünal bulunuyor.

Konyaspor’un alt yapısı ve pilot takımlarından Uğur Yanıkdemir, Ali Dere, Muhammet Yürükuslu, Ömer Ali Şahiner gibi genç isimler çıkmış ve 2012-2013 sezonunda bir alt ligde mücadele eden takımı PTT 1. Lig’den Süper Lige alt yapılarından gelen genç isimler taşımıştı.

MESUT TURAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum