Özer Hurmacı: Şampiyonluk Yarışının İçinde Olduğumuzu Gösterdik

Özer Hurmacı: Şampiyonluk Yarışının İçinde Olduğumuzu Gösterdik

Trabzonsporlu Özer Hurmacı, Galatasaray'ı yenerek lige havlu atmadıklarını ve şampiyonluk yarışının içinde olduklarını söyledi. Bordo - mavili takımın deplasmanda Galatasaray'ı 3-0 yendiği karşılaşmanın bitiminde basın mensuplarına...

Trabzonsporlu Özer Hurmacı, Galatasaray'ı yenerek lige havlu atmadıklarını ve şampiyonluk yarışının içinde olduklarını söyledi.

Bordo - mavili takımın deplasmanda Galatasaray'ı 3-0 yendiği karşılaşmanın bitiminde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan tecrübeli oyuncu, kazanmak zorunda oldukları karşılaşmadan galibiyetle ayrıldıklarını vurgulayarak, "Çok önemli bir maça çıktık. Rakibimiz 19 puanda biz 12 puanda idik. Bu maçı kaybetsek erken havlu atabilirdik. Kazanmak zorundaydık ve kazandık. Maça iyi başlayamadık sonrasında toparlandık sonrasında özgüven geldi. Gollerimizi atarak sahadan galibiyetle ayrıldık. Duran toplar bizim için iyi bir silah oldu." dedi.

Zorlu bir fikstürlerinin bulunduğunu kaydeden Özer Hurmacı, "Önemli haftalar bizi bekliyor. Zor bir fikstürümüz var. Beşiktaş ve Bursaspor deplasmanlarında da oynayacağız. Bu maçları da kazanmak istiyoruz. Şampiyonluk yarışnını içinde olmak istediğimizi bu akşam gösterdik. İnşallah bu böyle devam eder." diye konuştu.

Bir gazetecinin "Ersun Yanal'ın gelişi nasıl etkiledi?" sorusuna yıldız futbolcu, şöyle cevap verdi:

"Ersun Yanal, geçen yıl ligin bitimine 5 hafta kala takımını şampiyon yapmıştı. Bize de yapmak istediklerini anlatmaya başladı. İlerleyen haftalarda daha da iyi olacağız. Kaliteli kadromuz var. Bu akşam iyi oynadık tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum."

Öte yandan karşılaşmada sakatlanan Kevin Constant, koltuk değnekleri ile stadı terk etti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.