Özdilek: “Bir anlık dalgınlığımız bize biraz pahalıya mal oldu”

Özdilek: “Bir anlık dalgınlığımız bize biraz pahalıya mal oldu”

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, "Bir anlık dalgınlığımız bize biraz pahalıya mal oldu" dedi.

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, "Bir anlık dalgınlığımız bize biraz pahalıya mal oldu" dedi.

Süper Lig'in 12. haftasında Antalyaspor'la 1-1 berabere kalan Atiker Konyaspor'da Teknik Direktör Mehmet Özdilek, Konya Büyükşehir Stadyumu'nda düzenlenen basın toplantısında konuştu. Özdilek, "1-1'e sevinelim mi üzülelim mi? Oyunun geneline baktığınız zaman tabi ki üzüldük. Maç öncesi söylemlerim şuydu; rakip sürekli geniş alanda oynayan bir rakip deplasmanda çok gol bulan bir rakip değil. Ama Eto'o gibi çok önemli bir oyuncuları var. Bugün 90 dakikada Eto'o'nun topla buluşması ya birdir ya ikidir ama bunu golle neticelendirdi. İşte iyi oyuncu zaman zaman skoru değiştirebiliyor. Bizim cephemizden baktığınız zaman maçın başından sonuna kadar oyuna hakim olan ne yaptığını bilen bunu coşkuyla ve mücadeleyle birleştiren bir Konyaspor vardı. Özellikle ikinci yarı 35 dakika özellikle 60'la 90 dakika arası rakibi daha da baskı altına aldık, golü de bulduk. İkiyi, üçü de yakalayabilirdik ama bir anlık dalgınlığımız bize biraz pahalıya mal oldu" ifadelerini kullandı.

"Yarından itibaren perşembeye yoğunlaşacağız"

Oyuncularını yürekten tebrik ettiğiniz söylen Teknik Direktör Mehmet Özdilek, "Böyle oynadığımız sürece sorun yok. Taraftara teşekkür ediyorum, müthiş derecede coşkuluydular. Galibiyet hediye etmek istiyorduk. Ama en azından kaybetmemek de bu süreçte çok önemli. Böyle oynadığımız sürece bizim geleceğimiz daha parlak daha net bir şekilde görülür diye düşünüyorum. Eksiklerimiz var bugün itibariyle tekrar UEFA'ya dönmemiz lazım. Perşembe günü yine önemli bir müsabakamız var. Dolayısıyla bugün ciddi efor sarf ettik. Tekrar yenilemeyle yarından itibaren perşembeye yoğunlaşacağız. Yine aynı şekilde camiaya yakışır şekilde mücadele edip bize avantaj sağlayacak skoru yakalamaya çalışacağız. Üstüne basarak söylüyorum oyuncuları tebrik ediyorum. Hak ettikleri 3 puandı ama futbolda bazen bu durumlar var, yolumuza devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Leonardo Araujo: "Bizim için çok zor bir maçtı"

Antalyaspor Teknik Direktörü Leonardo Araujo, “Bizim için çok zor bir maçtı, ben oyuncularımı kutlamak istiyorum “dedi
Süper Ligin 12. haftasında Atiker Konyaspor’la karşılaşan 1-1 berabere kalan Antalyaspor'da Teknik Direktör Leonardo Araujo, basın toplantısında konuştu. Teknik Direktör Araujo, “Bizim için çok zor bir maçtı. Ben bugün oyuncularımı kutlamak istiyorum çünkü takımın gösterdiği oyun mücadelesi hakikaten iyiydi. Baktığımızda ilk yarı ve ikinci yarıyı değerlendirirsek, ilk yarı düzenli bir başlangıç yaptık. Aslında gol pozisyonları da yakaladık eğer bunları değerlendirseydik soyunma odasına 1-0 önde geçebilirdik veya daha fazla golle. İkinci yarı aslında ikinci yarı da iyi başladık ama birkaç pozisyon hatalarından dolayı orada zorluk yaşadık çünkü çok fazla baskıyla geldi Konyaspor. Çok fazla baskı altındaydık ve ardından 1-0 mağlup duruma düştük. Bu skor bizim için kabul edilemezdi. Çünkü biz Konya’ya galibiyet için geldik. Savaştık hakikaten çok pozisyonları değerlendirmeye çalıştık ve Eto’nun golüyle de gol bulduk ve 1 puanla Antalya’ya dönüyoruz. Ben tekrar takım oyuncularımı tebrik etmek istiyorum, hakikaten inanılmaz bir takım mücadelesi gösterdiler” şeklinde konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.