Oyuncularımızın bu çıkışı sürecektir

Oyuncularımızın bu çıkışı sürecektir

Anadoyu Selçukspor’da Kulüp Başkanı Önder Sami Güven Yeni Malatyaspor karşılaşmasında galibiyeti kaçıran taraf olduklarını belirtti Güven : “Karşılaşmaya iyi başlayan takımımız ilk yarıyı rakibe pozisyon vermeden tamamladı.

Anadoyu Selçukspor’da  Kulüp Başkanı Önder Sami Güven Yeni Malatyaspor karşılaşmasında galibiyeti kaçıran taraf olduklarını belirtti Güven : “Karşılaşmaya iyi başlayan takımımız ilk yarıyı rakibe pozisyon vermeden tamamladı. Yakaladığı pozisyonlardan bir tanesinde de futbolcumuzun ceza alanı içinde düşürülmesi ile penaltı kazanarak golü buldu. Genelinde iyi oynadığımız karşılaşmanın ikinci yarısında da üstün oynayan takımımız galibiyete daha yakın olan taraftı. Rakibimizin ikinci yarının hemen başında on kişi kalması da bizim için bir fırsattı. Geriye dönüp baktığımız zaman kaydedilen mesafe elbette ki çok önemli. Sahada yılmayan, son dakikaya kadar galibiyeti kovalayan, kolay kolay pes etmeyen bir takımımız var. Karşılaşma boyunca gösterilen mücadelenin karşılığı galibiyet olmalıydı. Maç içinde yaşadığımız şanssızlıklar neticesinde beraberlikle yetindik. Kaçan penaltı, direkten dönen top galibiyet almamızı engelledi. Ancak yakaladığımız iyi bir çıkış var. Takımımızın bu çıkışı sürdüreceğinden hiç kuşkumuz yok. Şampiyonluk adaylarından bir tanesi ile oynamamıza rağmen kaçan galibiyete üzülen taraf biziz. Ama kayıp olarak düşündüğümüz puanların telafisi mutlaka yapılacaktır. Futbolcularımızın sahada iyi niyetli mücadelesinden, rakibiyle uğraşmadan sadece futbolu ile gündeme gelmesinden, teknik heyetimizin çalışma gayretinden memnunuz. Onların yakaladıkları bu çıkışı sürdürüp ilerleyen haftalarda daha üst sıralarda yer alarak, taraftarlarımıza daha güzel futbol izlettirip iyi neticeler alacağını biliyoruz. Önümüzde zorlu bir Hacettepe deplasmanı var. Hazırlıklarımız başlıyor ve futbolcularımızın deplasmandan galibiyetle dönerek çıkışlarına devam edeceklerine inanıyoruz” şeklinde konuştu.

Kulüp Başkanı Önder Sami Güven Yeni Malatyaspor ile oynadıkları  karşılaşmayı takip ederek destek olan taraftarlara da teşekkür etti. Güven : “Böyle önemli bir karşılaşmada yanımızda olarak bize ve futbolcularımıza güç veren, yaptıkları tezahüratlarla oyuncularımızı motive olmasını sağlayan taraftarlarımıza teşekkür ederiz. Taraftarlarımızdan bundan sonraki maçlarımızda da artan bir sayı ile yine yanımızda olmalarını bekliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.