Otomobil Çobanlara Ve Koyunlara Çarptı: 2 Kişi Öldü, 28 Koyun Telef Oldu

Otomobil Çobanlara Ve Koyunlara Çarptı: 2 Kişi Öldü, 28 Koyun Telef Oldu

Mersin’in Tarsus ilçesinde D-400 Karayolu'nda seyir halindeki otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yol kenarında otlayan koyunlara ve çobanlara çarptı. Kazada 2 kişi öldü, 28 koyun telef oldu.Adana-Mersin...

Mersin’in Tarsus ilçesinde D-400 Karayolu'nda seyir halindeki otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yol kenarında otlayan koyunlara ve çobanlara çarptı. Kazada 2 kişi öldü, 28 koyun telef oldu.

Adana-Mersin D-400 Karayolu Tarsus istikametinde seyir halinde olan ve sürücüsü belirlenemeyen 01 EN 959 plakalı araç, Mahmutağa Mahallesi yakınlarında, iddialara göre sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıktı. Yoldan çıkan otomobilin yol kenarında koyun otlatan Ahmet Delen (32) ve Zeynep Delen çiftine çarparak otlayan koyun sürüsünün içine daldı. Araç, birkaç takla attıktan sonra ancak dururken, yoldan geçen diğer sürücülerin kazayı görmesiyle olay yerine çok sayıda ambulans çağrıldı. Gelen sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Ahmet Delen ve Zeynep Delen çiftinin hayatının kaybetti belirtildi.

Araçta sıkışan sürücü ve yolcu koltuğunda bulunan bir kişi, ambulansla Tarsus Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayı haber alarak olay yerine gelen Delen çiftinin akrabaları sinir krizine girerken, kazada 28 koyunun ise telef olduğu bildirildi. 3 çocukları bulunan Delen çiftinin cansız bedenleri, Olay Yeri İnceleme ekibinin incelemesinin ardından cenaze aracıyla hastane morguna kaldırıldı. Kaza nedeniyle D-400 Karayolu, Adana-Tarsus istikametinde ulaşım kontrollü şekilde sağlanırken, jandarmanın kazayla ilgili soruşturma başlattığı bildirildi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.