Oto Yıkamacıların Yüzü Gülüyor

Oto Yıkamacıların Yüzü Gülüyor

Yozgat'ta vatandaşın hafta sonunu otomobilinin bakımı ve temizliği ile ilgilenmesi oto yıkamacı esnafını memnun ediyor.

Yozgat'ta vatandaşın hafta sonunu otomobilinin bakımı ve temizliği ile ilgilenmesi oto yıkamacı esnafını memnun ediyor. Oto yıkama fiyatlarının geçen yıla göre aynı olduğunu belirten esnaf, 10 ile 15 lira arasında değiştiğini söyledi.

İlde yaklaşık 7 yıldır oto yıkama üzerine faaliyetini sürdüren Mustafa Ceylan, Ramazan ayı ile birlikte işlerinde yoğunluk yaşadıklarını söyledi. Ceylan, "Ramazan ayı dolayısyla işlerimizde önceki aylara göre biraz artış oldu. Özellikle hafta sonu vatandaşlarımız vakit geçirmek için otomobillerini yıkamaya getiriyor." dedi.

Bir otomobilin iç dış temizliğinin yarım saat sürdüğünü söyleyen Ceylan, "Bizim için müşteri memnuniyeti her şeyden önemli. Çünkü temizliği yapıldıktan sonra memnun kalmış, temizlik içine sinmişse bizim için en büyük mutluluk odur. Yoksa temizliği beğenmeyen müşteri bir daha gelmez. Bu da biz işletmecilerin işlerini düşürür. Biz ekmeğimizi bundan kazanıyoruz. O yüzden temizliğe özen gösteriyoruz. Burada oğlumla birlikte vatandaşlarımızın otomobillerini temizliyoruz. Ramazan ayının bereketi işlerimize de yansıdı. Allah’a şükür memnunuz." ifadelerini kulandı. Ceylan, oto yıkama fiyatlarının geçen yıla göre aynı olduğunu belirterek, 10 ile 15 lira arasında değiştiğini söyledi. Diğer oto yıkamacılar da aynı ifadeleri kullanarak, Ramazan ayı dolayısıyla vatandaşların hafta sonunu dinlenmek ve vakit geçirmek için otomobillerinin temizliğini yaptırmakla değerlendirdiklerini belirtti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.