Orkide Gediz’den Altın Galibiyet

Orkide Gediz’den Altın Galibiyet

Türkiye Basketbol 2’nci Ligi’nin İzmir ekiplerinden Orkide Gediz Üniversitesi, evinde Sakarya Büyükşehir Belediye’yi konuk etti. Kırmızı beyazlılar, ligin namağlup tek takımı olan rakipleri karşısında ilk çeyreği 14-24, devreyi de...

Türkiye Basketbol 2’nci Ligi’nin İzmir ekiplerinden Orkide Gediz Üniversitesi, evinde Sakarya Büyükşehir Belediye’yi konuk etti.

Kırmızı beyazlılar, ligin namağlup tek takımı olan rakipleri karşısında ilk çeyreği 14-24, devreyi de 31-36 geride kapattı. Orkide Gediz, 2’nci yarıda üstünlüğü ele aldı, 3’üncü çeyrekte 3 sayı farkla 53-50 öne geçti. Son 10 dakikada ise adeta Orkide Gediz Üniversitesi rüzgarı esti ve karşılamayı 16 sayı farkla 79-63 kazandı.

Kırmızı beyazlılar’da ABD’li point guard Adonte Joshua Parker, 8 ribaunt, 8 asist ve 12 sayıyla maça damgasını vurdu. 18 sayı atan diğer ABD’li John Ofoegbu ile potaya 16 sayı bırakan Eren Ocaktürk de ev sahibi ekibi sırtlayan isimlerdendi.

Baş Antrenör Deniz Atak, çok önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi. Atak, ilk 2 maçtaki iyi oyundan sonra peş peşe 2 mağlubiyetin motivasyonlarını bozduğunu, Sakarya Büyükşehir Belediye karşılaşmasıyla ise kendilerine geldiklerini ifade etti. Atak, "Sergiledikleri mücadeleyle gerçek gücümüzü ortaya koyan tüm oyuncularımı kutluyorum." dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.