Ön libero ve solbek elzem

Ön libero ve solbek elzem

Futbolun patronu Selçuk Aksoy: Bizim olmazsa olmazlarımız solbek ve ön libero. Bu iki mevkiye güçlü oyuncular almak için çaba gösteriyoruz. Bunlar yabancı olacak. Bu oyuncularla görüşmelerimiz sürüyor

Torku Konyaspor’da dış transferde hareket devam ederken, lig hazırlıkları için de geri sayıma başladı. Hafta sonuna kadar daha önce görüşme yapılan ve anlaşma sağlanan futbolcularla imza atmayı planlayan Konyaspor yönetimi, sağ ve sol kanat, ön libero ve bir de forvet olmak üzere ene az 4 futbolcu daha transfer edeceği ileri sürüldü.

Ön libero olarak Fenerbahçe’den ayrılan Selçuk Şahin’in ismi ön plana çıkarken, sol kanat için Anıl Karayer ve Beşiktaş’tan ayrılan Tevfik Süzen, forvet için de Sercan ile birlikte Ahmet İlhan ve Mehmet Akyüz’ün ismi geçmekte. Yabancı futbolcuların isimleri konusunda ise bir açıklama yapılmadı. Torku Konyaspor’da, lig hazırlıkları için de geri sayıma başladı.  Teknik adamların programına göre 5 Temmuz’da toplanacak olan kartallar iki günlük sağlık kontrollerinin ardından birinci dönem kampı için Erzurum’a gidecekler. Torku Konyaspor’da transfer çalışmaları Erzurum kampı süresince tamamlanacak ve ikinci dönem kampı ise Avusturya’da gerçekleştirilecek.

AKSOY: GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Torku Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Selçuk Aksoy, takımı güçlendirme çalışmalarının devam ettiğini, özellikle solbek ve ön libero transferi için yoğun bir measi harcadıklarını söyledi. İyi bir takım kurmanın hayalleriyle çalıştıklarını söyleyen Aksoy konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Bugüne kadar iyi oyuncuları kadromuza dahil ettik diye düşünüyoruz. Torje konusunda oyuncunun kendisiyle sorun yok, kulübü ile anlaşma zemini arıyoruz. Büyük bir ihtimalle Torje'de yeni sezonda yine Konyaspor forması giyecek. Bizim olmazsa olmazlarımız solbek ve ön liberoda. Bu iki mevkiye güçlü oyuncular almak için çaba gösteriyoruz. Bunlar yabancı olacak.  Bu oyuncularla görüşmelerimiz sürüyor. Daha önce çıplak gözle scout ekibimizin, yani  izlediği oyuncular bunlar.  İnşallah bu oyuncularla bir anlaşma konusunda noktaya gelirsek, yeşil-beyazlı formayı da kendilerine giydiririrz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum