Okan Buruk: Fenerbahçe'den Puan Almayı Başarmak İstiyoruz

Okan Buruk: Fenerbahçe'den Puan Almayı Başarmak İstiyoruz

Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Fenerbahçe'den puan almayı istediklerini ifade etti. Buruk, "Deplasmanda oynayacağız maçta, Fenerbahçe gibi büyük bir takımdan puan almayı başarmak istiyoruz....

Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Fenerbahçe'den puan almayı istediklerini ifade etti. Buruk, "Deplasmanda oynayacağız maçta, Fenerbahçe gibi büyük bir takımdan puan almayı başarmak istiyoruz. Sahaya çıkıp güzel bir futbol oynamak, hafta sonu da inşallah puanla şehrimize dönmek isteriz." dedi.

Gaziantepspor, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında deplasmanda karşılaşacakları Fenerbahçe maçı hazırlıklarını Celal Doğan Tesisleri'nde düzenledikleri antrenman ile sürdürüyor. Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde yapılan antrenman, ısınma koşusu ve açma - germe egzersizleriyle başladı. Pazar günü zorlu bir maça çıkacak olan Gaziantepspor'da hedef puan ve puanlarla dönmek.

Ligin yeni başladığını ve yeni bir takım olduklarını dile getiren Okan Buruk, "Her hafta oyuncularımızı daha iyi tanıyoruz, daha iyi görüyoruz. Kendi eksiklerimizi görüyoruz. Hem bunları görürken hem puan toplamak bizim için önemliydi. İlk 2 haftada bunu yaptık, inşallah 3. haftada deplasmanda oynayacağız maçta, Fenerbahçe gibi büyük bir takımdan puan almayı başarmak istiyoruz. Sahaya çıkıp güzel bir futbol oynamak, hafta sonu da inşallah puanla şehrimize dönmek isteriz." diye konuştu.

LİG DURGUN BAŞLADI

Ligdeki bütün takımların henüz gerçek performanslarını ortaya koyamadığını belirten Buruk, ligin en oturmuş kadrosunun Fenerbahçe'de olduğunu söyledi. Ligin biraz durgun başladığına dikkat çeken Buruk, şöyle konuştu:

"Ligin en oturmuş kadrosu Fenerbahçe'de. O yüzden bu anlamda en şanslı takım Fenerbahçe. Onlar da 2 haftada 4 puan topladılar. Belki oyun olarak geçen seneki ritmi tutturamadılar ama çok hazır, otomatikleşmiş bir takım var karşımızda. Biz de gereken önlemlerimizi alıp, kendi takımımız için ne artı olacaksa onları çalışıp bu hafta içinde hafta sonu da maça çıkacağız."

Buruk, takımda hasta olan İbrahim Akın haricinde eksik ya da sakat oyuncu olmadığını kaydetti. Gaziantepspor, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını akşam saatlerinde yapacağı antrenmanla sürdürecek.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.