Öğretmenler Takkeli Dağ’da stres attı

Öğretmenler Takkeli Dağ’da stres attı

Şehit Ufuk Baysan Anadolu Lisesi öğretmenleri, Takkeli Dağ’da bulunan Gevale Kalesi’ne yürüyüş yaparak güzel bir gün geçirdiler.

Tarih öğretmeni Mustafa Parlatan’ın 6 Temmuz 2021 Salı günü organize ettiği gezi-yürüyüşe Şehit Ufuk Baysan Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Akif Büyükdere ve değişik branştaki öğretmenler katıldı. Okul Müdürü Mehmet Akif Büyükdere, 37 derslikli okulda 1161 öğrenci ve 71 öğretmenle eğitim-öğretim yaptıklarını belirterek okul hakkında şu bilgiyi verdi. “1971-1972 eğitim-öğretim yılında Dumlupınar Ortaokulu olarak açılan okulumuz, 1991 – 1992 eğitim öğretim yılından itibaren bünyesinde ortaokul da bulunmak kaydıyla Dumlupınar Lisesi olarak devam etmiştir. Okulumuz 2016 -2017 eğitim-öğretim yılına, yeni okul binasında ve yeni adıyla Şehit Ufuk Baysan Anadolu Lisesi olarak başladı. 4. Sınıf Emniyet Müdürü Ufuk Baysan, 15 Temmuz 2016 gecesinde şehit düşen emniyet mensuplarındandı.”

Müdür Büyükdere, “Takkeli Dağ’da bulunan Gevale Kalesi’ne yaptığımız bu sportif yürüyüş ve tarih gezisi, gayet verimli ve güzel oldu. Düzenleyen arkadaşlarıma teşekkür ederim. 1674 metre yükseklikteki Gevale Kalesindeki kazı çalışmalarını yerinde gördük ve kazı çalışmaları ile tarihi hakkında bilgi aldık” dedi.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.