Ne taraftar var ne de başarı

Ne taraftar var ne de başarı

Tümosan Konyaspor bu sezon iç sahada istediği taraftar desteğini bir türlü alamadı. Yeşil-beyazlı ekip boş tribünler önünde oynadığı maçlarda da başarılı bir performans ortaya koyamadı.

Konyaspor evinde oynadığı 4 maçta 2 yenilgi bir beraberlik bir de galibiyet aldı. Anadolu Kartalı bu maçlarda rakiplerine 4 gol atarken kalesinde ise 5 gol gördü.
Bu sezon toplamda 7 maça çıkan Tümosan Konyaspor deplasmanda ise daha başarılı bir performans ortaya koydu. Yeşil-beyazlı ekip dış sahada üç karşılaşma oynadı ve yenilgi almadı. Konyaspor bu maçlarda bir galibiyet iki beraberlik alırken rakiplerine 3 gol atıp iki gol yedi.
Konyaspor iç sahada başarı gösteremezken yeşil-beyazlı taraftarlar da maçlara ilgi göstermedi.
SEYİRCİ REKORU KIRDI
Sezon başından buyana maçlara ilgi göstermeyen yeşil-beyazlı taraftarlar iç sahada oynanan Beşiktaş maçında da tribünleri boş bıraktı. Trendyol Süper Ligin 7.haftasında oynanan Tümosan Konyaspor-Beşiktaş maçında yeşil-beyazlı ekip bu sezonun en fazla taraftarının önüne çıktı. Konyaspor daha önceki iç saha maçlarını ortalama beş bin seyirciye oynarken Beşiktaş maçında 12 binin üzerinde taraftar maça geldi. Bu sayı şuana kadar iç sahadaki maçlarda sezonun en yüksek rakamı oldu.

whatsapp-image-2023-10-05-at-11-43-23.jpeg
TARAFTAR PAHALILIKTAN VE TAKIMIN PERFORMANSINDAN ŞİKAYETÇİ
Tümosan Konyaspor taraftarı yeni sezonda uygulanan kombine ve bilet fiyat politikasından şikayetçi. Fiyatların yüksek olduğunu belirten bir çok taraftar takımın transferlerinden ve saha içi oyunundan da memnun olmadığını ifade etti.
Geçtiğimiz sezonlara oranla çok düşük olan taraftar sayısının bilet fiyatlarının yüksek olması nedeniyle daha az olduğu ifade edildi. Geçtiğimiz sezonlarda Tümosan Konyaspor iç sahada İstanbul takımlarına karşı 35-40bin taraftar desteği ile mücadele etmişti.
BİLET FİYATLARINA BÜYÜK TEPKİ
Konyaspor yönetimi, 7.haftada oynanan Beşiktaş maçının bilet fiyatları taraftarlardan büyük tepki aldı. Zorlu maçta en düşük bilet fiyatı 400 TL olarak belirlenirken, bu fiyat politikasına tepki gösteren taraftar da maçta MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediye Stadyumunu boş bıraktı.
TRANSFERLER TRİBÜNLERİ HEYECANLANDIRMADI
Tümosan Konyaspor’un maçlarına ilginin az olmasının bir başka nedeni ise yapılan transferler oldu. Yeşil-beyazlı taraftarlar yapılan 9 transferin şuana kadarki performansından memnun olmadıklarını dile getirirken stada gelmemenin nedenlerinden birisinin de oyuncularının kötü performansı olduğunu ifade ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum