Montella imzayı attı, Konya’ya geliyor

Montella imzayı attı, Konya’ya geliyor

A Millî Takımının yeni teknik direktörü Vincenzo Montella'nın resmi imza töreni Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirildi.

Montella imza sonrası ilk maçını Konya’da izleyeceğini söyledi. İtalyan teknik adam Letonya maçının oynanacağı Medaş Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda Tümosan Konyaspor Beşiktaş maçını izleyecek
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi de bundan önce A Milli Takım'da görev yapan yabancı teknik direktörlerin hep kendi ülkesinde kaldığını belirterek, "Maçlardan maçlara Türkiye'ye gelmiş gitmişler. Bizim yaptığımız anlaşmada hocamız İstanbul'da ikamet edecek. Türkiye'de kalacağı için de sadece 4 büyüklerin maçlarını değil Anadolu'daki maçları da izleyecek. İlk adımını da hemen atıyor. Biraz önce de bir toplantı yaptık. Kendisi cumartesi günü Konya'ya gidiyor. Pazar günü Konyaspor - Beşiktaş maçını izleyecek. Oradan pazartesi günü Kayseri'ye geçecek ve Kayserispor - Başakşehir karşılaşmasını izleyecek. Bu bir seferlik değil, bundan sonra gerekirse Anadolu'daki bütün takımların, sadece Süper Lig değil 1. Lig'in de karşılaşmalarını takip edecek. 21 Yaş Milli Takımımız da hocamızın kontrolünde olacak. Oyuncu havuzumuzu genişletmek istiyoruz. Bu genişleyen havuzdan futbolcu seçiminde hocamız bu işin sorumlusu olacak. Kendi ajandasını belirleyerek bütün maçları izlemeye çalışacak. İçimizden biri olarak bu görevi yerine getirecek." dedi.
SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum