MOBİL TEKNOLOJİLER İLE BAŞLAYIN!

MOBİL TEKNOLOJİLER İLE BAŞLAYIN!

MOBİL TEKNOLOJİLER İLE BAŞLAYIN!

İnternet teknolojilerinin gelişimi ile mobil dünya üzerinde oluşturulan sitelerin de değeri oldukça artmaktadır. Her 6 internet kullanıcısından 2’sinin mobil cihazlar ile internet kullanımını gerçekleştirdiklerini düşünürsek mobil hedef ziyaretçilerinizi de rakiplerinize kaptırmak istemezsiniz!

MOBİL UYUMLU SİTE ŞART!

Şu anda yayına girmeye hazırlanan veya girmek için başlangıç sürecinde olan sitelerin kesinlikle mobil uyumlu bir tasarıma sahip olması gerekmektedir. Arama motorları tarafından da son günlerde verilen açıklamalar da bu yönde gelişmektedir.

SEO Hocasından BİR İLK DAHA

Seo Hocası tarafından mobil uyumlu site sürecinde profesyonel yardım almak isteyenler için sıfırdan hazırlanan mobil uyumlu ve yüksek mobil kullanılabilirlik sahibi tasarımlar hizmete sunuldu. oluşturmak için özel oluşturulan yazılım ve tasarım ekibi HTML5 ve CSS3 teknolojilerini kullanarak mobil duyarlı siteler üretiyorlar.

MOBİL UYUMLU OLMAYAN SİTELER

Mobil uyumlu olmayan sitelerin mobil cihazlar üzerinde kullanıcı deneyimi yok denecek kadar azdır. Siteler masaüstü bilgisayarlar için özel olarak tasarlandığından dolayı mobil cihazlar üzerinde görünümü oldukça düşüktür. şartları arasında yer alan kodlama yapısındaki uygunluğu test etmek adına dilerseniz Google Mobil Uyumluluk Testi yaptırabilirsiniz. Hali hazırda web sitesinin mobil uyumlu hale çevrilmesi oldukça yüksek maliyet çıkarırken sıfırdan mobil uyumlu bir site yaptırılması gayet ekonomik bir çözüm olacaktır. Mobil uyumlu bir siteye sahip olmak istiyorsanız Seo Hocasını tercih edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.