Mobicaps yeni bir soluk getiriyor

Mobicaps yeni bir soluk getiriyor

2016 yılında Sadi Toprak tarafından kurulmuş olan Mobicaps mağazalar zinciri, geçtiğimiz aylarda e-ticaret sitesi ile de dijital dünyaya adım attı.

Son teknoloji ile üretilmiş ürünleri en uygun fiyatlarla sunan Mobicaps yolunda, başarı ile ilerleyip e-ticaret sektöründe kendinden söz ettirmeyi hedeflemekte. E-Ticaret sitesi ile teknolojinin yön verdiği çağımızda hayatımızdan çıkaramayacağımız powerbanklar, şarj üniteleri, bataryalar, ve araç içi teknolojik cihazlar gibi ürünleri güvenle tüketiciye sunarak, kişilerin dijital dünyadan hiçbir sebeple uzak kalmamalarına destek olmakta. Son teknoloji ile üretilmiş kablosuz şarj pedlerini kısa zamanda tüketici ile buluşturması ile dikkat çeken Mobicaps, kaliteye ve müşteri memnuniyetine her zaman dikkat edecektir. 

Emergency Technology ürünlerinde ulusal bir marka olarak önemli bir boşluğu doldurmak amacıyla emin adımlarla yürümektedir. Mobicaps Mobil Aksesuar, organize perakende sektöründe yoğun olarak avmlerde yatırım yapmak isteyen 20 kadar şanslı yatırımcıya franchise vereceğini daha önce duyurmuştu. Mağaza analizleri yaparak yatırımcısı ile sürekli kazanım üzerine ticari birliktelik hedefleyen Sadi Toprak sadece https://www.mobicaps.com/is-ortakligi adresinden aldığı başvuruların titizlikle değerlendirilmeye devam ettiğini belirtti. İş modelinde omnichannel yapıyı benimseyen Mobicaps, franchiselarına bulundukları lokasyondan gelen web siparişlerde belirli oranda pay sunmaktadır. Ayrıca, e-ticaret sektörünün her geçen dakikada büyümekte olduğunun bilincinde olan Mobicaps genel müdürü Sadi Toprak bu alanda gelişmenin ve istihdam yaratmanın ülkemizin gelişmesine katkı sağlayacağını belirtti.  Bu amaçla Mobicaps, klasik franchiselar verirken profilini uygun gördükleri web sitesi sahiplerine de online bayilik sistemi ile binlerce ürününü stok tutmadan sitelerinde satabileceklerini duyurdu.

Yaklaşık 6000 çeşit ürünün satışını yapan Mobicaps dünyada dropshipping olarak bilinen bu e-ticaret şeklini Türkiye’de kendi sektöründe uygulayan ilk şirket olarak kısa zaman önce ürünlerini alelma.com.tr’de satışa sundu. Türkiye’deki genç girişimcilerin dinamizmine inanan Sadi Toprak, yabancıların “emergency technology” olarak adlandırdıkları butik elektronik perakendeciliğinin ileriki yıllarda daha çok önem kazanacağını ve büyük teknoloji mağazacılığının ekonomik çalkantılarla beraber hızlı konsolidasyona uğrayarak büyük ölçüde optimize olacağını belirtti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.