Meteoroloji'den hava durumu tahmini: Kar geliyor

Meteoroloji'den hava durumu tahmini: Kar geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 günlük hava durumu değerlendirmesinde kar yağışı beklendiğini de söyledi. Sisli hava sonrası yağmur ve karlı hava geliyor... İşte hava durumu tahmini...

Meteoroloji hava durumuna ilişkin yeni tahminlerini sürdürüyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'ne göre, kar yağışı geliyor. Bölge bölge uyarılarda bulunan Meteoroloji haftanın ilk gününde Orta ve Doğu Karadeniz, İç Anadolu, Doğu Anadolu'nun kuzeyi, Marmara ve Ege Bölgesi ile Akdeniz Bölgesi'nin kuzeyinde yoğun sis bekleniyor.

Meteoroloji'ye göre, haftanın ikinci gününde de Orta ve Doğu Karadeniz ile Marmara Bölgesi'nin doğusunda sis yerini yağmura bırakacak. 

Ülke genelinde çarşamba günü hava sıcaklığı mevsim normalleri civarına düşecek. Marmara'nın doğusu, Karadeniz ve Doğu Anadolu'da yağış bekleniyor. Yağışlar Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda yer yer karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak. 

Perşembe günü Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun doğusu ile Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin doğusunda karla karışık yağmur ve kar yağışı bekleniyor. 

Cuma günü ise ülke genelinde yağış beklenmiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.