Meram’ın Şampiyonu  Kemal Hatipoğlu İlkokulu

Meram’ın Şampiyonu Kemal Hatipoğlu İlkokulu

Meram İlkokullar Arası Futbol Turnuvası sona erdi. Birbirinden heyecanlı karşılaşmalara sahne olan turnuvanın finalinde Ali İhsan Dayıoğlugil İlkokulu’nu 3-2 yenen Kemal Hatipoğlu İlkokulu şampiyon oldu.

Meram Belediyesi, Konyaspor Kulübü, Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Meram İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirilen ‘Meram İlkokullar Arası Futbol Turnuvası’ final karşılaşmaları ile son buldu. Final maçında Ali İhsan Dayıoğlugil İlkokulu’nu 3-2 yenen Kemal Hatıpoğlu İlkokulu şampiyonluğu göğüslerken, Kozağaç Esnaf ve Sanatkarlar İlkokulu’nu 2-1’lik skorla geçen 15 Temmuz Milli Birlik İlkokulu da üçüncü oldu.

3.jpg

KONYASPOR ALTYAPISINA YENİ YETENEKLERİN KEŞFEDİLMESİ ADINA ÖNEMLİ BİR TURNUVA OLDU

Meram Gelişim Akademisi (MEGA) kapsamında çocukların ve gençlerin zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmelerini teşvik etmek, Konyaspor altyapısı için yeni yetenekleri keşfetmek ve geleceğe sağlıklı bireyler yetiştirmek amacıyla düzenlenen turnuvaya ilçe genelinde bulunan 30 ilkokul katıldı. Final ve üçüncülük maçlarında öğrencileri, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Bilal Yavaş, Meram İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Koca, Konyaspor yöneticileri Mehmet Eryılmaz ve Osman Baharoğlu, Konyaspor altyapı hocaları, öğretmenler, okul idarecileri ve aileler de yalnız bırakmadı.

TURNUVA BİRBİRİNDEN ÇEKİŞMELİ MAÇLARA SAHNE OLDU

21 Kasım’da başlayan turnuvanın son gününde üçüncülük maçı için Kozağaç Konya Esnaf ve Sanatkarlar İlkokulu ile Kemal Hatipoğlu İlkokulu karşı karşıya geldi. Bir hayli çekişmeli geçen maçı 2-1’lik skorla kazanan 15 Temmuz Milli Birlik İlkokulu üçüncülüğü göğüsledi. Heyecanın doruğa çıktığı turnuvanın final karşılaşmasını TFF eski hakemlerinden Deniz Çoban yönetti. Final karşılaşmasına yakışır şekilde bir mücadeleye sahne olan karşılaşmayı Kemal Hatıpoğlu İlkokulu kazandı. Rakibi Ali İhsan Dayıoğlugil İlkokulu’nu 3-2 yenen şampiyon takım kupasını Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş’un elinden aldı.

BAŞKAN KAVUŞ; “GELECEĞİN YILDIZLARI BÖYLESİ TURNUVALARDAN DOĞAR”

Turnuvaya katılan ve Meram’a güzel bir heyecan yaşatan tüm ilkokullara teşekkür eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, amaçlarının çocuklara sporu sevdirmek ve şehrin takımı Konyaspor için geleceğin yeteneklerini kazandırmak olduğunu kaydetti. 15 gün süren turnuvanın her yönüyle amacına ulaştığını söyleyen Başkan Mustafa Kavuş, destek veren Konyaspor’a, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, okul idarecilerine ve öğretmenlere teşekkür etti. Turnuvanın bir karnaval ve şölen havasında geçtiğini ifade eden Başkan Mustafa Kavuş; “Spor sadece spor değildir. Bugün bunu bir kez daha gördük. Burada mücadele vardı, başarı vardı, motivasyon ve heyecan vardı. Çocuklarımız ter döktü, büyük emekler verdi. Konyasporumuzun yöneticileri, antrenörleri sporcu keşfetmek için bugün buradalardı. Çocuklarımızın arasından seçme yaptılar. Belki de aralarından geleceğin yıldızları çıkacak. İnşallah bu turnuvayı geleneksel hale getirip artan okul sayısıyla turnuvamızı gelecek yıllarda büyüteceğiz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.