Mehmet Yıldırım: 8 final maçımız var!

Mehmet Yıldırım: 8 final maçımız var!

1922 Konyaspor Teknik Direktörü Mehmet Yıldırım, ligde 8 final maçlarının kaldığını ve her maça ayrı ciddiyetle hazırlanacaklarını ifade etti.

Takımı ligde tutacaklarına olan inancın her geçen gün büyüdüğünün altını çizen Yıldırım, Konyaspor camiasından destek istedi
TFF 3. Lig’de zor geçen ilk devrenin ardından ikinci yarıya yeni yönetim, yeni teknik heyet ve yeni transferlerle giren 1922 Konyaspor, ligde kalma yarışına ortak oldu. Düşme hattıyla olan makasın açılmasına engel olan yeşil-beyazlılar, alacağı galibiyetlerle düşme korkusunu üzerinden atmak istiyor. Ligin ikinci devresinde oynadığı 6 maçta 9 puan toplamayı başaran Mehmet Yıldırım ve talebeleri, pazar günü oynayacakları Kütahya maçından galibiyetle ayrılarak, rakiplerinin kendi aralarında maç yapacağı haftayı kârlı kapatmanın hesaplarını yapıyor.
‘OYUNU ÇİRKİNLEŞTİRMEDİK’
Maç öncesi açıklamalarda bulunan 1922 Konyaspor Teknik Direktörü Mehmet Yıldırım, ‘’Takımımız her geçen hafta oyun olarak üzerine koyuyor. Bunu kazandığımız maçları bir kenara bırakıyorum. Kaybettiğimiz maçlar da bile gösterdik. Alt liglerde maalesef hakem kararları tartışmaya açık, topun oyunda kalma ve oynanma süresi de oldukça az. Özellikle takımlar öne geçtikten sonra zaman geçirmeye yönelik hareketler yapıyor. Sakatlıklar artıyor, kramplar artıyor… Biz, takım olarak buna karşıyız. Ligin üst sırasında olan Tepecik, Kuşadası ve Ağrı maçlarını kazanırken de topu oynayarak kazandık. Oyunu çirkinleştirmedik ” ifadelerini kullandı.
‘YENİDEN AYAĞA KALKTIK’
Kritik bir süreçten geçtiklerini belirten Mehmet Yıldırım, ‘’Ligin boyu kısaldı. Artık 8 final maçımız var. İki aydan az bir süre içerisinde son derece önemli maçlara çıkacağız. Her takımın her takımı yenebileceği bir dönemden geçiyoruz. Maç günü kim çok isterse, kim çok mücadele ederse kazanan taraf o olacak. Takım olarak maçlar kazanmaya ve ligde kalmaya odaklanmış durumdayız. Grafik olarak iyi durumdayız. Yol kazası diyeceğimiz Darıca ve Akhisar maçları biraz tadımızı kaçırsa da yeniden ayağa kalkmasını bildik. BAY haftasına iki de iki yaparak rahat bir şekilde girmeyi amaçlıyoruz” dedi.

SPOR SERVİSİ

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.