Maça saatler kala Konyaspor’dan TFF’ye kritik telefon

Maça saatler kala Konyaspor’dan TFF’ye kritik telefon

Konyaspor başkanı Ömer Korkmaz, Trabzonspor maçı öncesi Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi’yi telefon ile aradığını söyledi

Tümosan Konyaspor Kulüp Başkanı Ömer Korkmaz ve yöneticileri kulübün düzenlendiği iftar programında bir araya geldi. Ekrem Coşkun Etlekmek’te düzenlenen iftar yemeği sonrasında konuşan başkan Korkmaz önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Ömer Korkmaz, Trabzonspor Fenerbahçe maçında yaşanan ve son haftalarda yapılan açıklamalar nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu başkanı Mehmet Büyükekşi ile kritik bir telefon gerçekleştirdi.

whatsapp-image-2024-04-03-at-10-56-16-1.jpeg

Başkan Korkmaz yaptığı açıklamada, “Kendim bizzat Mehmet Büyükekşi’yi aradım. Son haftalarda yaşanan durumlardan dolayı üzüntümü dile getirdim. Ayrıca hakemlerin baskı altında kalmadan maçları yönetmesini rica ettim.” ifadelerini kullandı.

DÖRT KRİTİK MAÇ İÇİN ÖZEL PRİM

Tümosan Konyaspor Kulüp Başkanı Ömer Korkmaz geride kalan 4 maçta istedikleri puana yakın bir puan aldıklarını rehavete kapılmadan yeni kritik bir 4 maçlık seriye girdiklerini söyledi. Korkmaz yönetici arkadaşlardı ile birlikte Kayacık Tesislerinde adete nöbet tuttuklarını belirterek futbolculara rehavete kapılmadan yola devam etmeleri gerektiği konusunda görüşmeler yaptıklarını söyledi. Korkmaz’ın açıklaması şu şekilde: "Önümüzdeki 4 maç bizim için çok kritik. Bu maçlara özel prim hazırlığımız var.

FENERBAÇE VE GALATASARAY’DAN ALACAĞIMIZ VAR

Bu maçlardan sonra evimizde Fenerbahçe ile karşılaşacağız. Bu maça rahat bir konumda girmek istiyoruz. İlk maçta onlardan bir alacağımız var. Devamında Galatasaray gelecek. Onlardan da bir alacağımız var"

SÜPER KUPA DAVETİNE YANIT : KONYASPOR YOKSA, BİZİM İÇİN TURİSTİK GEZİ OLUR

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, kendisine sorulan "Süper Kupa maçına gidecek misiniz” sorusuna ise; "Bizlere davet geldi. Açıkçası kulübün şu andaki durumunu göz önüne aldığımda benim programıma böyle bir organizasyonu eklemem mümkün değil. Zaten Konyaspor'un yer almadığı bir organizasyon bizim için turistik gezi olur. Bizim önceliğimiz ateş hattından takımı nasıl uzaklaştırabiliriz buna odaklanmak” cevabını verdi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum