Lig daha zorlu geçecek

Lig daha zorlu geçecek

Torku Konyaspor Basketbol Kulübü basın sözcüsü Tunahan Turhan ligin yeni sezonda zorlu geçeceğini ifade ederken geçen sene zor bir fikstürlerinin olduğunu bu sene ise geçtiğimiz seneye oranla kolay bir fikstürlerinin olduğunu altını çizdi

Torku Konyaspor Basketbol Kulübünde yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. yeşil-beyazlı ekip bugün Rönesans Ted Ankara Kolejliler'in ev sahipliğinde düzenlenecek Prof. Dr. Rüştü Yüce Basketbol Turnuvasına katılmak için Ankara’ya gidecek. Takımda Cihan Asyalı ve Troy’un hafif sakatlıkları bulunurken Burak Selen’in de tedavisinin devam ettiği bildirildi.

ALTTAN GELEN EKİPLER GÜÇLÜ TAKIMLAR KURDU

Yeni sezonda Konya spor camiasına ve basketbol severlere iyi bir takım izlettirmek için yönetim olarak var güçleri ile çalıştıklarını ifade eden basın sözcüsü Tunahan Turhan, “ Geçtiğimiz sezona oranla yeni sezon daha zorlu geçecek. Alttan gelen ekipler aldıkları desteklerle güçlü kadrolar oluşturdu. 6 yabancı kuralı ile birlikte de yabancıların performansı takımların durumlarını belirliyecek diye düşünüyorum. Biz de yönetim kurulu olarak özverili bir çalışma ile takımımıza katkı sağlayacak Torku Konyaspor Basketbol Kulübünün formasını taşıyacak kalitede oyuncular transfer ettik diye düşünüyorum. İnşallah iyi performansla Play-Off’a kalmak istiyoruz. geçen seneye oranla bu sene fikstürümüz biraz daha rahat. Geçen sezon art arda çok güçlü rakiplerle oynadık ve kaybettiğimiz zaman da oyuncularımızın moral ve motivasyonu düştü. Bu sezon fikstür konusunda biraz daha rahatız İnşallah yeni sezonda Konya spor camiasına ve basketbol severlere iyi bir takım izlettireceğiz” diye konuştu.

ALİ ARIKOĞLU İSTİFA ETTİ

Torku Konyaspor Basketbol Kulübünde Ali Arıkoğlu görevinden istifa etti. Arıkoğlu’nun istifası resmi siteden şu şekilde duyuruldu, “Yıllarca kulübümüze maddi ve manevi olarak hizmet etmiş olan yönetim kurulu üyemiz ve disiplin kurulu başkanımız sayın Ali Arıkoğlu iş yoğunluğu ve özel nedenlerinden dolayı istifa etmiştir. kendisine yıllarca vermiş olduğu emekler den dolayı teşekkür eder bundan sonra ki hayatında sağlık ve başarılar dileriz”.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.