Konya’ya “Deniz” geldi

Konya’ya “Deniz” geldi

Tümosan Konyaspor’da ‘Deniz’ sevinci yaşanıyor. Yeşil-beyazlı ekibin 18 yaşındaki kalecisi Deniz Ertaş Galatasaray karşısında ilk 11’de sahaya çıkarak Süper Lig’de kariyerinin ilk maçına çıkmış oldu.

Konyasporlu taraftarlar 3-0 kaybettikleri maçta genç bir kaleciyi kazanmanın mutluluğunu yaşadı. Konyaspor’un genç kalecisi Deniz Ertaş, Galatasaray karşısında yaptığı kurtarışlarla dikkat çekti.Süper Lig’deki ilk maçına çıkan Deniz Ertaş, Süper Lig atmosferiyle ilgili olarak da “İlk maçımı böyle bir ortamda oynamak beni çok mutlu etti. Umarım devamı gelir” ifadelerini kullandı.
Galatasaray'a kaybettikleri maç sonrası konuşan Deniz Ertaş, şunları söyledi: Geçen hafta galip geldik, çıkışımızı sürdürmek istiyorduk. Burada oynamak istediğimiz oyunu ortaya koyamadık.
Yakaladığımız fırsatları kullanamadık.”

whatsapp-image-2024-01-08-at-10-15-10-3.jpeg
"DENİZ İNANILMAZ BİR PERFORMANS SERGİLEDİ"
Hakan Keleş, kariyerindeki ilk Süper Lig maçına çıkan 18 yaşındaki kaleci Deniz Ertaş'ın performansını övdü.
Maç öncesi Fransız kaleci Paul Bernardoni ile Sokol Cikalleshi'nin yönetimin kararıyla kadro dışı bırakıldığını belirten Keleş, Deniz'in performansıyla ilgili, "Deniz, inanılmaz bir performans sergiledi. Memnunuz. Verilen şansı iyi değerlendirdi. Bu süreçte onunla devam edeceğiz. Kendisini de iyi bir maç çıkardığı için tebrik ettim." dedi.

whatsapp-image-2024-01-08-at-10-15-10-1.jpeg
DENİZ ERTAŞ KİMDİR ?
Konyaspor’un genç kalecisi Deniz Ertaş, 20 Mart 2005 tarihinde İzmir’in Konak ilçesinde dünyaya geldi.
Futbola 10 yaşında Kuşadası Küçükadaspor’da başlayan Ertaş, 2017 yılında 12 yaşındayken 1 sezon Altınordu forması da giydi.
Takip eden sezon Bursaspor’a transfer olan Ertaş, 14 yaşındayken de Konyaspor’un yolunu tuttu. Zaman içinde A takım antrenmanlarına da katılan Ertaş, 2022 sezonunda 17 yaşındayken yeşil-beyazlı takımda profesyonel oldu.

Genç kaleci bu sezon Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında Erbaaspor ve 4. Tur maçında Beyoğlu Yeni Çarşı karşısında eldivenleri giyerek kariyerinin ilk profesyonel maçlarına çıkmış ve kalesini gole kapatmayı başarmıştı.
Deniz, arıca yeşil-beyazlı kulüpte kaleye geçen en genç ikinci kaleci olmuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum