Konyaspor'un yeni transferi bu özelliğiyle çok şaşırttı

Konyaspor'un yeni transferi bu özelliğiyle çok şaşırttı

Tümosan Konyaspor’un prensip anlaşmasına vardığı Bouly Junior Sambou’nun takıma nasıl katkı sağlayacağı merak konusu oldu. Oyuncunun gol bölgesindeki etkileri anlatılırken bir özelliği ise ayrı dikkat çekti.

Şu ana kadar kadrosuna 5 isim dahil eden yeşil-beyazlı ekip, uzun zamandır forvet bölgesi için bir çok isimle görüşme halindeydi.Konyaspor, son olarak Fas’ta Wydad forması giyen Bouly Junior Sambou’ya resmi teklif yaptığı öğrenildi.

whatsapp-image-2024-02-01-at-13-56-25.jpeg

Kariyer boyunca sadece Jaraaf ve Wydad forması giyen Senegalli golcü toplam 69 maçta forma giydi 26 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.
Oyuncu santrfor bölgesinin dışında forvet arkası ve orta sahanın sağında forma giyebiliyor. 25 yaşındaki sağ ayaklı futbolcu 183 cm boyunda.
Bu sezon 13 maçta oyanayan Sambou 10 maça ilk 11’de başlarken 3 maçta sonradan oyuna dahil oldu. Toplamda 837 dakika forma giyen futbolcu takımına 4 gollük katkı sağladı.

KAFA GOLLERİ ÖN PLANA ÇIKIYOR

Konyaspor’un yeni transferi Bouly Junior Sambou kafayla attığı gollerle ön plana çıktı. Son iki sezonda 10 kafa golü atan oyuncunun penaltı atar gibi kafa vuruşu yaptığı ifade ediliyor. Futbol yorumcuları oyuncunun hava topu hakimiyetinin iyi olduğunu kanatları iyi olan takımda çok gol atacağı fikrini savunuyor. Konyaspor taraftarı da yeşil-beyazlı takımda Sitya’nın ortaları ile çok gol atar yorumları yaptı.
Sambou etkili kafa vuruşlarının yanında mücadeleci yapısı ve savunma arasına koşular yapan sırtı dönük oyunda da başarılı olduğu ifade ediliyor

SAİT ÇELİK

Kaynak:Sait Çelik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum