Konyaspor’un Stanojevic kararı belli oldu  karar o toplantıda açıklandı

Konyaspor’un Stanojevic kararı belli oldu karar o toplantıda açıklandı

Tümosan Konyaspor’da son dönemde alınan kötü sonuçlar ve kötü oyun sonrasında Sırp Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic’in durumu tartışılmaya başlandı.

Geçtiğimiz sezon 19 Ocak'ta Türkiye Kupası maçı ile birlikte Konyaspor'da göreve başlayan Sırp teknik adamın geleceği son haftalarda tartışma konusu oldu. Özellikle bu sezon yapılan transferlere rağmen takımın hala sahada vasat bir futbol oynaması taraftarların tepkisini çekiyor
Tecrübeli teknik adam ile yolların ayırlıp ayrılmayacağı merakla beklenirken Konyaspor yönetiminden açıklama geldi.

MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Futbol Şube Sorumlusu Ömer Korkmaz Stanojevic ile ilgili kararlarını açıkladı.
Korkmaz genel kurul sonrası transferlerin gecikmesi ve takımın sahadaki futbolu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Korkmaz: “ Aleksandar Stanojevic ile yollarımızı ayırmamız söz konusu değildir. Hatayspor’a kaybetsek dahi hocamızla yolumuza devam edeceğiz. Aleksandar hocamızın antrenman tekniklerini oyuncularla olan iletişimini bizimle olan iletişimini beğeniyoruz ve hocamızın başarılı olacağına inancımız tam. Transferlerimizin tam hazır olmayışı hocamızı çeşitli taktik değişikliklere zorluyor. Hocamız da bunu denemek zorunda kalıyor. Bu nedenle takımın saha içi organizasyonu henüz tam oturmuş durumda değil. İlerleyen haftalarda daha iyi olacağına inanıyoruz ve hocamızla yolumuza devam ediyoruz” dedi

Konyaspor'da 260 günlük görev süresi boyunca 24 maça çıkan Stanojevic, 6 galibiyet, 9 beraberlik ve 9 yenilgi alarak 1.17 puan ortalaması yakaladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum